Υπηρεσίες

 

 

Ομαδικά και Ατομικά Προγράμματα

  Εργαστήρι Ζωγραφικής για ενήλικες (ομαδικό)

  Γνωρίζεις ότι για να ζωγραφίσεις δεν απαιτείται κανένα ταλέντο; Ήθελες πάντα να πειραματιστείς με τη δημιουργική πλευρά σου αλλά όλοι σου έλεγαν ότι αυτό δεν είναι για σένα; Λαχταρούσες ίσως να έρθεις σε επαφή με τα χρώματα και τα πινέλα αλλά ο φόβος της κριτικής και της απόρριψης σε εμπόδιζε;

  Άφησέ τα πίσω όλα αυτά και μπες δυναμικά στο μαγικό κόσμο της τέχνης ως δημιουργός!

  Στα εργαστήρια ζωγραφικής του Σημείου Επαφής, η ζωγράφος Ελίνα Τσινγκίρογλου, θα σε πάρει από το χέρι και θα σε οδηγήσει στο δικό σου προσωπικό μονοπάτι δημιουργίας. Στο ίδιο τμήμα αρχάριοι και προχωρημένοι αλληλεπιδρούν σε ένα γόνιμο διάλογο με αμοιβαία οφέλη, ένα σύστημα που η ζωγράφος έχει εφαρμόσει, με απόλυτη επιτυχία στα είκοσι χρόνια εμπειρίας της στη διδασκαλία της ζωγραφικής.

  Το μόνο λοιπόν που χρειάζεται είναι η θέληση να χρησιμοποιήσεις τα υλικά για να εκφραστείς! Μέσα από τη ζωγραφική θα παρατηρείς να απελευθερώνονται κάθε φορά δυνάμεις μοναδικές για την ψυχή σου αφενός, και αφετέρου θα έρθεις σε επαφή με το ασυνείδητο, στοιχεία πολύ σημαντικά για την ισορροπία σου, γιατί η ζωγραφική βοηθά στην απελευθέρωση καταπιεσμένων συναισθημάτων που βρίσκονται κλειδωμένα εκεί. Η χαρά, η αγάπη στον εαυτό σου και η εσωτερική αρμονία είναι τα δώρα που έρχονται μόλις κάνεις το πρώτο βήμα!

  Εργαστήρια Ζωγραφικής (ενήλικες):

  • Τρίτη 10.30 – 13.30
  • Τετάρτη 10.30 – 13.30
  • Πέμπτη 18.00 – 21.00

  Κόστος:

  • 4 μαθήματα 120
  • 8 μαθήματα + 1 μάθημα δώρο: 240
  • Drop in σε τμήμα 40€/3ώρες
  • Ιδιαίτερο μάθημα 25€/ώρα

  Ο μαθητής φέρνει τα υλικά του.

  Ατομικές Συνεδρίες Θεραπευτικής Ζωγραφικής

  Η Θεραπευτική Ζωγραφική© δημιουργήθηκε ως σύστημα ενεργειακής θεραπείας και εφαρμόζεται κατά αποκλειστικότητα από τη ζωγράφο και ενεργειακή θεραπεύτρια Elina (Eλίνα Τσινγκίρογλου).

  Το σύστημα αυτό γεννήθηκε μέσα από την εικοσαετή προσωπική εμπειρία της ως δημιουργός και θεραπευόμενη, και από την εμπειρία της ως δασκάλα ζωγραφικής όπου πολύ σύντομα κλήθηκε να εργαστεί με άτομα που είχαν σοβαρές ασθένειες (καρκίνο, σκλήρυνση κατά πλάκας, αυτοάνοσες ασθένειες κτλ.) Η ανάγκη της να κατανοήσει το μηχανισμό της αυτοϊασης την οδήγησε σε μελέτες αρχικά και στη συνέχεια σε πολυετείς σπουδές πάνω στις ενεργειακές θεραπείες. Η Θεραπευτική Ζωγραφική ως ένα καινοτόμο και πρωτοποριακό θεραπευτικό σύστημα που είναι, περιέχει στη δομή της διάφορες ενεργειακές μεθόδους (π.χ. δυναμικούς διαλογισμούς, καθαρισμό και εξισορρόπηση των ενεργειακών κέντρων, θεραπείες με ύπνωση – αναδρομή, επαναφορά και εξισορρόπηση του Βασικού πλέγματος, επούλωση της αύρας, χρωματικούς οραματισμούς, ΕΜF Balancing, ενεργοποίηση μεσημβρινών και ενεργειακών καναλιών, παραδοσιακές τεχνικές της Kundalini Yoga, ολοκληρωμένες συνεδρίες theta healing κατά περίπτωση) με πλαίσιο πάντα τη ζωγραφική.

  Σκοπός της Θεραπευτικής Ζωγραφικής είναι το άτομο που απευθύνεται σε αυτό το σύστημα να ιάσει την ψυχή του και κατ’ επέκταση το σώμα του ανασύροντας το κομμάτι εκείνο της τέχνης το οποίο είναι μέρος του όλου – η ιερή μας φύση – και όχι κάτι επίκτητο, ενεργοποιώντας τη χαρά στη ζωή του! Με το πέρας του δίμηνου αυτού κύκλου τα άτομα που τον παρακολούθησαν είδαν πραγματικές αλλαγές στη ζωή τους σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, σε επίπεδο υγείας και δημιουργικότητας! Ο δίμηνος κύκλος είναι συνήθως προσωπικός αν και δουλεύει εξίσου καλά και σε ομάδα με πολλά άτομα. Υπάρχουν διαφορετικά οφέλη σε κάθε μια περίπτωση. Δεν απαιτείται καμμία προηγούμενη εμπειρία! Η διάρκεια του κύκλου είναι 16 ώρες για ατομικές συνεδρίες (8 συναντήσεις 2 ωρών για προσωπικές συνεδρίες) και το συνολικό κόστος είναι 450 ευρώ (+ ΦΠΑ) και για τις δύο περιπτώσεις. Δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης σε όσους ολοκληρώσουν τον κύκλο.

  Οι συνεδρίες γίνονται online και δια ζώσης

  Οργάνωση Ζωής - Ατομικές Συνεδρίες συμβουλευτικής

  Το πρόγραμμα αυτό αφορά σε μια σειρά ατομικών συναντήσεων online με σκοπό την οργάνωση της ζωής σε όλα τα επίπεδα. Μέσα από αυτό το πρόγραμμα θα συνειδητοποιήσεις τα μοτίβα περιοριστικών συμπεριφορών στη ζωή σου και θα μάθεις να θέτεις στίχους και να τους επιτυγχάνεις σε συγκεκριμένες προθεσμίες που θα έχουμε σχεδιάσει μαζί.

  Το πρόγραμμα αυτό έχει και εργασία για το σπίτι αλλά και βιωματικές πρακτικές που θα χρειαστεί να κάνεις προκειμένου να δεις τα εμπόδια που πιθανώς έχεις και να μάθεις να τα ξεπερνάς.

  Η προοπτική για προσωπική ανάπτυξη, η απόδοση, η οργάνωση και διαχείρηση του χρόνου σου, όπως και οι τεχνικές για να είσαι πιο αποδοτική,-ος στη ζωή σου είναι κάποια από αυτά που θα έχεις κερδίσει στο πέρας του χρόνου που θα έχεις ορίσει στην αρχή του προγράμματος. Για να γίνει αυτό χρειάζεται από εσένα μια δέσμευση και αφοσίωση στη διαδικασία για τουλάχιστον τρεις μήνες και να θέσεις σαν πρώτο στόχο στην καρδιά σου το να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου!

  Ο πρώτος κύκλος αφορά σε 4 ατομικές συνεδρίες διάρκειας μίας ώρας το μήνα για μια περίοδο τριών μηνών (σύνολο 12 συνεδρίες). Αν επιθυμείς, με το πέρας του κύκλου αυτού μπορείς να προχωρήσεις στο δεύτερο κύκλο εμβάθυνσης και μεθοδολογίας με νέο υλικό ασκήσεων και βιωματικών δράσεων.

  Κόστος Α’ κύκλου: 240 ευρώ το μήνα ή 650 ευρώ όλο το τρίμηνο με προπληρωμή (αντί για 720 ευρώ)

  Συνεδρίες θεραπείας του τραύματος της μήτρας με τη μέθοδο Μ.Α.Τ.

  Σε αυτή τη συνεδρία, μέσα από μια βαθιά χαλάρωση που επιτυγχάνεται μέσω αναπνοών επιστρέφουμε στην εμβρυακή κατάσταση μέσα στη μήτρα της μητέρας μας. Εκεί αναγνωρίζουμε τα συναισθήματα της μητέρας μας κατά τη διάρκεια της κύησης, αναγνωρίζουμε τις ανάγκες μας ως έμβρυα, και τα συναισθήματά μας, και βλέπουμε πως οι ανάγκες μας αυτή την περίοδο σχετίζονται με τα ένστικτά μας. Μετά από την αναγνώριση, προχωράμε στην επίλυση όλων όσων αναδύθηκαν διαχωρίζοντας τις ανάγκες και τα συναισθήματα του εμβρύου από αυτά της μητέρας.

  Το αποτέλεσμα είναι το άτομο να αισθανθεί ανακούφιση και να συνειδητοποιήσει πως μπορεί για 20, 30, 60 χρόνια να συμπεριφερόταν στη ζωή του σαν ενήλικας μέσα από τα συναισθήματα ή τις ανάγκες της μητέρας του.

  Η συνεδρία αυτού του τύπου ενδείκνυται σε άτομα που έχουν, ή είχαν στη ζωή τους διατροφικές διαταραχές ή κρίσεις πανικού, άτομα που έχουν μια σχέση προκλήσεων με τη μητέρα, άτομα που έχουν αδυναμία υποστήριξης μιας συντροφικής ισορροπημένης σχέσης, ή άτομα που έχουν δυσκολία οριοθέτησης.

  Η συνεδρία είναι βασισμένη στη μέθοδο Μ.Α.Τ. (Metaphysical Anatomy Technique), διαρκεί μία ώρα και μπορεί να γίνει δια ζώσης ή online

  Με την Ελίνα Τσινγκίρογλου, πιστοποιημένη θεραπεύτρια της μεθόδου ΜΑΤ (Metaphysical Anatomy Technique) και της ιδρύτριάς της Evette Rose

  Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2108071774 & 6945900012

  Οι συνεδρίες γίνονται στα ελληνικά, αγγλικά και γαλλικά | The sessions are private and can be done in english, in person or online | Les sessions sonts privees et peuvent etre realisees en francais, sur place ou online

  Theta Healing Ατομικές Συνεδρίες & Σεμινάρια

  Σεμινάρια εκπαίδευσης της τεχνικής Theta Healing® πραγματοποιούνται καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς από την Ελίνα Τσινγκίρογλου πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια και θεραπεύτρια από το THINK (Theta Healing Institute of Knowledge και από την ιδρύτριά του Vianna Stibal). Μπορείτε να ενημερώνεστε γι αυτά στο πεδίο “Δράσεις – Σεμινάρια”.

  Η Ελίνα πραγματοποιεί σεμινάρια και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού. Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται ανάλογα με τις ανάγκες του τόπου εκτός από την ελληνικά, στα αγγλικά και στα γαλλικά. Αν θέλετε να οργανώσετε ένα σεμινάριο εκπαίδευσης Theta Healing στην περιοχή σας, επικοινωνήστε με την ίδια στο 694590012.

  Σχετικά με το χώρο

  Tο Σημείο Επαφής είναι ένας πνευματικός χώρος τέχνης και θεραπείας. 
  Δημιουργήθηκε το Σεπτέμβριο του 2013 και μέχρι σήμερα, η Τέχνη εξασκείται στο κέντρο μας, στην ουσία της, που δεν είναι άλλη από την Ένωση με το Πνεύμα.
  Ειδικά προγράμματα Θεραπευτικής Ζωγραφικής© διεξάγονται εδώ από τη δημιουργό αυτού του ολιστικά θεραπευτικού συστήματος και ιδρύτρια του Σημείου Επαφής – Τέχνη Άνθρωπος Γαία, Ελίνα Τσινγκίρογλου. Παράλληλα, εργαστήρια ζωγραφικής για ενήλικες και παιδιά διεξάγονται σε εβδομαδιαία βάση καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.  
  Παρέχονται επίσης ατομικές συνεδρίες Theta Healing©, κατόπιν ραντεβού, από την Ελίνα Τσινγκίρογλου, πιστοποιημένη θεραπεύτρια της μεθόδου Θήτα, από το Theta Healing Institute of Knowledge (THiNK) και την ιδρύτριά του Vianna Stibal, και διεξάγονται από την ίδια εκπαιδεύσεις Theta Healing© αρκετές φορές το χρόνο.
  Το Σημείο Επαφής ως Κέντρο Σεμιναρίων, διαθέτει επίσης τις αίθουσές του προς ενοικίαση, με την ώρα, για όποιον εισηγητή – θεραπευτή χρειάζεται χώρο στην Κηφισιά για να διοργανώσει το σεμινάριό του. Επικοινωνείστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα πακέτα που μπορούμε να δημιουργήσουμε για τις ανάγκες σας. 

   

  Επικοινωνία

  Τηλέφωνο

  694 590 0012

  Email

  info@pointofcontact.gr

  Διεύθυνση

  Πλειάδων 93, Κηφισιά 14564

  Ωράριο

  Mon – Fri: 10am – 9pm
  Weekends: 10am – 3pm