life plus logo

 

CONTACT
e-mail: 
elina@pointofcontact.gr
tel.: +306945900012

HomeΥπηρεσιεςΔράσεις - ΣεμινάριαΣεμινάριο Theta Healing Διαισθητική Ανατομία με την Ελίνα Τσινγκίρογλου

Σεμινάριο Theta Healing Διαισθητική Ανατομία με την Ελίνα Τσινγκίρογλου

Ελάτε μαζί μας σε ένα μεταμορφωτικό σεμινάριο αυτοανακάλυψης, διάρκειας 15 ημερών, που θα αλλάξει τη ζωή σας σε όλα τα επίπεδα, με τρόπο βαθιά θεραπευτικό. Κάντε ένα ταξίδι μέσα από τα συστήματα του σώματος, όπου θα αναπτύξετε την ικανότητα να βλέπετε και να ακούτε κάθε όργανο διαισθητικά.

ΤΟ ΠΙΟ ΕΝΤΑΤΙΚΟ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΙΑΣΗ

Το σεμινάριο Διαισθητικής Ανατομίας είναι ένα ταξίδι εξερεύνησης σε βάθος που ο θεραπευτής ThetaHealingεπιτελεί, μέσω της διαισθητικής ανάγνωσης του σώματος, και που του επιτρέπει να έρθει σε στενή επαφή με τα όργανα και τα συστήματα. Ο μαθητής θα ανακαλύψει τα συναισθήματα και τις πεποιθήσεις που ενυπάρχουν στο σώμα. Η εκπαίδευση αυτή, προσφέρει θεραπεία στα συστήματα του σώματος δια μέσου της απελευθέρωσης συσσωρευμένων ενεργών συναισθημάτων. Στη συνέχεια εξερευνούμε τις πεποιθήσεις που «κρατάει» κάθε σύστημα και πως αυτές έχουν σχέση με τη φυσική «α-σθένεια».Οι μαθητές έχουν άπλετο χρόνο για αυτοθεραπεία και εργασία με άλλους συμμετέχοντες για να καθαρίσουν πεποιθήσεις. Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε σοβαρούς θεραπευτές, που επιθυμούν να αποκτήσουν υψηλή εξειδίκευση στην ανάγνωση και τη θεραπεία του φυσικού σώματος, χρησιμοποιώντας την τεχνική ThetaHealing.

Το σεμινάριο της Διαισθητικής Ανατομίας είναι η πιο ολοκληρωμένη εκπαίδευση της τεχνικής ThetaHealing® και αποτελεί τέλειο συμπλήρωμα για άλλες θεραπευτικές μεθόδους. Θα μπορείτε να βελτιώσετε περαιτέρω τις θεραπευτικές σας ιδιότητες και να αποκτήσετε πολύτιμες γνώσεις σχετικά με τα διάφορα συστήματα του σώματος. Ένα μοναδικό και αληθινά μεταμορφωτικό ταξίδι θεραπείας και μια σημαντική εκπαίδευση και διεύρυνση της διαίσθησής σας που θα βιώνετε σε όλη την πορεία της ζωής σας.

ΑΥΞΗΣΤΕ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΑΣ

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης θα υπάρχουν ασκήσεις για να βοηθήσουν τον σπουδαστή να μάθει τη διάκριση όταν εργάζεται με οδηγούς και φύλακες αγγέλους, θα γίνει μια εισαγωγή στους νόμους της υλοποίησης και ο κάθε συμμετέχων θα κάνει μελλοντικές αναγνώσεις, εξισορρόπηση των επιπέδων σεροτονίνης και νοραδρεναλίνης, απελευθέρωση από βαρέα μέταλλα και ακτινοβολία, υλοποίηση συντρόφων ψυχής, θα απελευθερώσει φοβίες σχετικά με τις ασθένειες και θα μάθει να εργάζεται βάσει πρωτοκόλλων πάνω στη θεραπεία μιας μεγάλης ποικιλίας καταστάσεων και ασθενειών καθώς συνδέεται με τον Δημιουργό.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΚΑΘΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΕ 15 ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ

Κάθε μέρα καθ 'όλη τη διάρκεια του μαθήματος γίνονται πρακτικές συνεδρίες για τη σφαιρική ανάγνωση του σώματος και των συστημάτων του, συνάντηση και επικοινωνία με τα όργανα, εργασία και απελευθέρωση των πεποιθήσεων που κατέχουν και στη συνέχεια ο εκπαιδευόμενος μαθαίνει να παρατηρεί με μεγάλη σαφήνεια και καθαρότητα το Δημιουργό να θεραπεύει μια «ασθένεια» και να καθοδηγεί διαισθητικά το θεραπευτή στη διαδικασία που χρειάζεται για να στηρίξει τη θεραπευτική ικανότητα του σώματος.

Για παράδειγμα καθώς τα οστά θεραπεύονται, θεραπεύονται ταυτόχρονα και ζητήματα υποστήριξης και δύναμης. Καθώς το πεπτικό και αναπαραγωγικό σύστημα καθαρίζεται, το ίδιο καθαρίζονται βαθιά κρατημένα τραύματα ή κακοποίηση. Καθώς εργαζόμαστε πάνω στο νευρικό σύστημα, μπλοκαρίσματα που αφορούν στην επικοινωνία και στη σύνδεσή μας με τον εξωτερικό κόσμο επιλύονται, καθιστώντας μας ικανούς να λαμβάνουμε και να ανταποκρινόμαστε σε αλήθειες χωρίς φόβο. Το δέρμα μας σχετίζεται με την ομορφιά και την αυτοαξία και τα μάτια μας σχετίζονται με πεποιθήσεις του εγώ. Γνωρίστε τα νεφρά και τις ασθένειες που σχετίζονται με αυτά και χαιρετήστε το συκώτι και τα θέματα του θυμού και της δυσαρέσκειας. Μάθετε τα συναισθηματικά πρότυπα που επιτρέπουν να αναπτυχθούν μύκητες, candida και παράσιτα. Και εξερευνήστε το ενδοκρινικό, αναπνευστικό και κυκλοφορικό συστήματα, τον εγκέφαλο, τα αυτιά, τους μυς και πολλά άλλα.

Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Θα ενισχύσει ριζικά και θα αλλάξει τη ζωή σας σε κάθε επίπεδο! Κατά τη διάρκεια αυτού του μαθήματος θα μάθετε πώς να εφαρμόζετε τη διαισθητική ανατομία για να εμβαθύνετε στις γνώσεις σας και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Εξυπακούεται ότι μετά από 30 τουλάχιστον προσωπικές συνεδρίες που θα δώσετε και θα λάβετε κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, και μετά από επίλυση και αντικατάσταση άπειρων πεποιθήσεων που σας κρατούσαν στάσιμους στη ζωή σας, η ζωή σας τώρα θα εκτοξευθεί σε ένα μετουσιωτικό ταξίδι υλοποιήσεων και χαράς.

Αυτή η τάξη παρέχει πρακτικές πληροφορίες σχετικά με την ανατομία του σώματος με ταινίες και οπτικοακουστικό υλικό που προβάλλεται καθημερινά.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ 15 ΗΜΕΡΩΝ θα ανακαλύψετε και θα μάθετε:

$1-          Σχετικά με τη μαγεία του ανθρώπινου σώματος

$1-          Πως να πραγματοποιείτε αποτελεσματικά σκαναρίσματα στο σώμα, άμεσα και με μεγαλύτερη ακρίβεια.

$1-          Πως να είστε συνειδητά σε κατάσταση Θήτα ακόμα και με ανοιχτά μάτια

$1-          Πως να αυξήστε θεαματικά τις θεραπευτικές και διαισθητικές σας ικανότητες

$1-          Πως να αποκτήστε έναν πλούτο γνώσης και κατανόησης της ανατομίας και των πεποιθήσεων που διατηρούν μία ασθένεια στο σώμα

$1-          Πως να ανακαλύψετε τα συναισθηματικά προγράμματα που συνδέονται με κάθε σύστημα στο σώμα και ένα ευρύ φάσμα ασθενειών ή διαταραχών

$1-          Πως να τιμάτε την ελεύθερη βούληση του πελάτη

$1-          Πως να παρατηρείτε την αλλαγή σε μια ασθένια ή διαταραχή

$1-          Πως να φωτίζετε τη θεϊκή τελειότητα του Δημιουργού σε κάθε κύτταρο του σώματός σας

$1-          Πως να βιώνετε μόνιμες αλλαγές στο φυσικό, διανοητικό, πνευματικό και συναισθηματικό σας σώμα

$1-          Πως να καθαρίζετε θεμελιακές πεποιθήσεις από το γενετικό και το ψυχικό επίπεδο, από το συλλογικό ασυνείδητο και από προηγούμενες ζωές

$1-          Πως να ζήσετε μια πλήρη μεταμόρφωση στη ζωή σας

$1-          Πως να αναπτύξτε τη συνείδησή σας με καθημερινές ενσταλλάξεις που θα ενισχύσουν ριζικά τη ζωή σας

$1-          Πως να εκπέμπετε θετικότητα και υγεία, ζωντάνια και δύναμη

$1-          Πως να συνειδητοποιήσετε πλήρως το άφθονο δυναμικό σας

Περιεχόμενα διδακτικής ύλης:

Ημέρα 1: Μικρόβια. Παράσιτα. Βακτήρια. Πικρία, ενοχή, αξία, όρια και κατάθλιψη.

Ημέρα 2: Θέματα που συνδέονται με τη σχέση μας με τον Δημιουργό

Ημέρα 3: Ενδοκρινικό σύστημα. Θέματα ελέγχου, έλλειψη υποστήριξης, μιλώ την αλήθεια μου.

Ημέρα 4: Πεπτικό σύστημα. Θυμός, πικρία, κακοποίηση και ασφάλεια.

Ημέρα 5: Αναπνευστικό σύστημα. Θλίψη, απόλαυση, η αναπνοή της ζωής, το σώμα.

Κενό δύο ημερών

Ημέρα 6: Καρδιά και κυκλοφορικό σύστημα. Δίνοντας και παίρνοντας αγάπη

Ημέρα 7: Λεμφικό σύστημα. Αντιμετώπιση προβλημάτων και διαταραχές.

Ημέρα 8: Αναπαραγωγικό σύστημα και στομάχι. Κακοποίηση, εγκατάλειψη, Σεξουαλικότητα.

Ημέρα 9: Μυϊκό Σύστημα. Μάχες, δύναμη, ξεκούραση και χαλάρωση

Ημέρα 10: Νευρικό σύστημα. Πώς βλέπω τον κόσμο. Επικοινωνία.

Κενό δύο ημερών

Ημέρα 11: Το δέρμα. Πώς βλέπουμε τον κόσμο. Φόβος έκφρασης συναισθημάτων.

Ημέρα 12: Τα μάτια. Βλέπω την αλήθεια του δημιουργού, αισθάνομαι αβοήθητος, αισθάνομαι ότι δεν έχω ελπίδα.

Ημέρα 13: Ο εγκέφαλος. Τι είναι δυνατόν / αδύνατο, ισορροπία, ψυχική υγεία.

Ημέρα 14: Τα αυτιά. Ικανότητα να ακούω την αλήθεια του Δημιουργού, ικανότητα να ακούω τους άλλους, ιερότητα.

Ημέρα 15: Το σώμα ως σύνολο

 

Προαπαιτούμενα σεμινάρια για την παρακολούθηση της Διαισθητικής Ανατομίας: DNA Basic | DNA Advanced | Dig Deeper της τεχνικής Theta Healing

 

Διάρκεια σεμιναρίου: 15 μέρες | κάθε 5 μέρες ακολουθεί κενό δύο ημερών | Ώρες: 10.00 – 18.00 με διάλειμμα μιάμισης ώρας για μεσημεριανό γεύμα και ξεκούραση

Αναλυτικά:

Ημέρες μαθημάτων > 9-13/9/20 | 16-20/9/20 | 23-27/9/20

Ημέρες διαλείματος > 14 & 15/9/20 | 21 & 22/9/20   

 

Κόστος: 1500 ευρώ | 

Κόστος επανάληψης του σεμιναρίου: 750 ευρώ 

Θα λάβετε:

Το εγχειρίδιο της Διαισθητικής Ανατομίας

Έναν άτλαντα ανατομίας ανθρώπινου σώματος

Πιστοποίηση θεραπευτή Διαισθητικής Ανατομίας από το THiNK και την ιδρύτριά του Vianna Stibal

 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από 9 Σεπτεμβρίου 2020 έως και 27 Σεπτεμβρίου 2020. Ο χώρος που φιλοξενεί το σεμινάριο είναι το ΣΗΜΕΙΟ ΕΠΑΦΗΣ, στην Κηφισιά, σε μια περιοχή με πράσινο και πάρκα, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα επαφής με τη φύση και χαλάρωσης στα διαλείμματα.

Δήλωση συμμετοχής: 6945900012 | 2108071774 | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Εισηγήτρια: Ελίνα Τσινγκίρογλου |  Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια & Θεραπεύτρια από τη Vianna Stibal & το THiNK (Theta Healing Institute of Knowledge)

Περισσότερα για την Ελίνα:

www.thetahealing.com/elina | https://pointofcontact.gr/index.php/el/elina

Last modified on Saturday, 04 January 2020 15:46
Rate this item
(0 votes)