HomeSuper User

Ρυθμός προς το ιδανικό Βάρος | 29 Νοεμβρίου 2020 Κηφισιά

Είστε έτοιμοι να βρείτε αληθινό ρυθμό στη ζωή σας;

Σε αυτό το σεμινάριο θα ανακαλύψετε όλες τις πεποιθήσεις που σχετίζονται με το βάρος και είναι είτε δικές σας, είτε έχουν κληρονομηθεί από τους προγόνους σας και θα μάθετε πως να τις αλλάζετε. Παράλληλα θα κατανοήσετε τους λόγους για τους οποίους το βάρος κάποιες φορές δεν απελευθερώνεται εύκολα.

Θα μάθετε πέντε τρόπους να απαλλαγείτε από τα κιλά που σας περιορίζουν. Θα ανακαλύψετε πόσο όμορφοι είστε ήδη και θα μάθετε πως αλλάζοντας τη συνειδητότητά σας , είναι εφικτό να αλλάξετε και ότι άλλο επιθυμείτε.

Θα μάθετε ποια συμπληρώματα διατροφής μπορούν να σας βοηθήσουν στην αποδέσμευση του περιττού σας βάρους, και πώς να ευλογείτε την τροφή σας.

Προ-απαιτούμενα: Basic, Advanced & Dig Deeper

Διάρκεια: 5 ώρες | 12.00 - 17.00

Κόστος σεμιναρίου: 115€

Θα λάβετε το βιβλίο "Theta healing Rythm για να βρεις το ιδανικό βάρος" στα ελληνικά και πιστοποίηση θεραπευτή του αντίστοιχου επιπέδου από τη Vianna Stibal και το Ίδρυμα THInK.

 

Theta Healing® Υλοποίηση και Αφθονία | 19 & 20 Δεκεμβρίου 2020

Η αρμονία σε όλους τους τομείς της ζωής μας (οικογένεια, συντροφική σχέση, υγεία, εργασία, πνευματικότητα, δημιουργικότητα), η οικονομική ελευθερία και η χαρά είναι αυτά που προσδιορίζουν τον όρο Αφθονία!

Όλοι γνωρίζουμε ή έχουμε έστω ακούσει για το Νόμο της Έλξης. Πολλοί από εμάς εστιάζουμε σε μία θετική στάση ζωής. Παρόλα αυτά μόνο κάποιοι έχουν πραγματική αφθονία στη ζωή τους. 

Τι είναι αυτό που εμποδίζει τους ανθρώπους να αγγίξουν, να βιώσουν και να διατηρήσουν την Αφθονία τους; Μόνο οι περιοριστικές τους πεποιθήσεις! 

Σε αυτό το διήμερο σεμινάριο θα εργαστούμε με μια μακρυά λίστα τέτοιων πεποιθήσεων συνειδητών ή ασυνείδητων και με πεποιθήσεις που μας έχουν «κληροδοτηθεί» από τους προγόνους μας και δημιουργούν προκλήσεις στη ζωή μας σήμερα. Θα γίνουν πολλές ενσταλλάξεις συναισθημάτων που χρειαζόμαστε για να υλοποιήσουμε τα όνειρά μας και θα μας δοθούν πολύ ωραία tips από τη Βαιάννα.

Στο πέρας αυτού του διημέρου θα έχουμε όλα τα εργαλεία για να δομήσουμε μια υπέροχη ζωή, έτσι όπως την ονειρευόμαστε!

Προαπαιτούμενα: DNA Basic | DNA Advanced | Dig Deeper

Δίνεται πιστοποίηση από το THiNK (Theta Healing Institute of Knowledge), καθώς και το εγχειρίδιο του σεμιναρίου

Κόστος: 
350 ευρώ (300 κόστος σεμιναρίου και hosting)
Κόστος επανάληψης του σεμιναρίου: 170 ευρώ

Ώρες διεξαγωγής: 12.00 – 18.00 | Δύο μέρες Σάββατο και Κυριακή

Περισσότερα για την Ελίνα:
www.thetahealing.com/elina
https://pointofcontact.gr/index.php/el/elina

Πληροφορίες και Κρατήσεις: 2108071774 & 6945900012

ONLINE Εκπαίδευση THETA HEALING® DNA BASIC | 5 έως 7 Δεκεμβρίου 2020

με την Ελίνα Τσινγκίρογλου 

Πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια και θεραπεύτρια από το THiNK(Theta Healing Institute of Knowledge) και την ιδρύτριά του Vianna Stibal


Θέλεις να κάνεις μια νέα αρχή στη ζωή σου χωρίς εμπόδια; Αντιμετωπίζεις προκλήσεις στην καθημερινότητά σου, στην υγεία ή στην ψυχολογία σου και πιστεύεις ότι ήρθε πια η ώρα για ένα restart; Είσαι θεραπευτής, καλλιτέχνης, σύμβουλος, επιχειρηματίας, υπάλληλος, δάσκαλος και χρειάζεσαι να μπει φρεσκάδα στη ζωή σου και στη δημιουργικότητά σου έτσι ώστε να εμπνέεις τον εαυτό σου, τους συνεργάτες, τους φίλους και την οικογένειά σου; Έλα να γνωρίσεις τη μέθοδο ThetaHealing® και να απολαύσεις τα δώρα της. Έλα να μάθεις πως θα τα προσφέρεις στον εαυτό σου και σε όσους αγαπάς.

Τι είναι η μέθοδος ThetaHealing®;

Η μέθοδος Theta Healing® δημιουργήθηκε από τη Vianna Stibal, ιδρύτρια του Ινστιτούτου της Γνώσης Theta Healing® στο Idaho Falls στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι μια θεραπευτική τεχνική η οποία επικεντρώνεται στην εξάλειψη των περιοριστικών πεποιθήσεων που μας εμποδίζουν να βιώσουμε τη χαρά, την επιτυχία και την αφθονία σε όλους τους τομείς της ζωής μας και εξασκείται σε όλο τον κόσμο εδώ και είκοσι χρόνια από 1.000.000 θεραπευτές.

Από που προέρχονται αυτές οι πεποιθήσεις όμως; 

Κάποιες πεποιθήσεις μας δημιουργήθηκαν τα πρώτα τρυφερά χρόνια της ζωής μας από το οικείο μας περιβάλλον και κάποιες άλλες τις έχουμε κληρονομήσει από τους προγόνους μας μέσω του DNA. Υπάρχουν και κάποιες που απορροφούμε καθημερινά μέσω της συλλογικής συνείδησης.

Τι επιτυγχάνει κανείς παρακολουθώντας την εκπαίδευση θεραπευτών Theta Healing® DNA Basic;

Η Βασική εκπαίδευση εστιάζει στην ενεργοποίηση των 12 κλώνων του DNA που ενυπάρχουν σε κάθε άνθρωπο.
Η καρδιά του σεμιναρίου είναι κυρίως βιωματική και βασίζεται στην εξάσκηση τεχνικών που επιτρέπουν στο άτομο να αλλάξει τα μοτίβα της ζωής του τα οποία βασίζονται σε βασικές, γενετικές, ιστορικές και ψυχικές πεποιθήσεις, που έχουν δημιουργηθεί είτε από το ίδιο το άτομο, είτε από το εξωτερικό περιβάλλον.
Στο ThetaHealing πιστεύουμε ότι κληρονομούνται πεποιθήσεις ακόμα και συναισθήματα από τους προγόνους. Το επίπεδο αυτό το ονομάζουμε γενετικό.
Οι εκπαιδευόμενοι βιώνουν ένα άνοιγμα στην Ανιδιοτελή Αγάπη του Δημιουργού. Κάθε ένας μαθαίνει να αναγνωρίζει τις πεποιθήσεις του όπως και να τις αφαιρεί από τον ίδιο και από τους άλλους στο σεμινάριο. Αυτή η τεχνική μπορεί γρήγορα να ανασύρει συστήματα πεποιθήσεων, δείχνοντας στο σώμα πως να αντικαθιστά περιοριστικές πεποιθήσεις ή συναισθήματα με θετικά. 

Τι άλλο περιλαμβάνει η εκπαίδευση;

- Μαθαίνουμε γιατί δημιουργούμε καταστάσεις στη ζωή μας και τι μαθαίνουμε από αυτές
- Μαθαίνουμε πως να εργαζόμαστε με πνευματικούς οδηγούς και φύλακες αγγέλους 
- Μαθαίνουμε πως να υλοποιούμε αυτά που επιθυμούμε στη ζωή μας
- Κάνουμε μελλοντικές αναγνώσεις
- Μαθαίνουμε πως να εξισορροπούμε τη διάθεσή μας (και τις ορμόνες μας)
- Μαθαίνουμε για τις Αδελφικές Ψυχές
- Μαθαίνουμε πως να καθαρίζουμε ενεργειακά τον εαυτό μας, τους άλλους και τους χώρους όπου βρισκόμαστε
- Μαθαίνουμε για τα παράσιτα, πως να αποτοξινωνομαστε, πως να αφαιρούμε ενεργειακά άγκιστρα 
- Μαθαίνουμε για τα Επτά Επίπεδα της Ύπαρξης και πως θεραπεύει κανείς μέσα από αυτά
- Βιώνουμε τη Δύναμη της Σύνδεσης του Δημιουργού όλων όσων υπάρχουν.

Σε ποιούς απευθύνεται η εκπαίδευση;

Απευθύνεται σε όσους θέλουν να εργαστούν με τον εαυτό τους και να μεταμορφώσουν κυριολεκτικά τη ζωή τους και σε όσους θέλουν να βοηθήσουν άλλους ανθρώπους να κάνουν το ίδιο. 

Απευθύνεται σε ενεργειακούς ή κλασικούς θεραπευτές, δασκάλους, συμβούλους ή coach, οι οποίοι εφαρμόζοντας τις τεχνικές της μεθόδου Θήτα θα βοηθήσουν πολύ γρήγορα τους μαθητές και θεραπευόμενούς τους να βιώσουν αλλαγές στη ζωή τους.
Απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να διάγουν τη ζωή τους βάσει της αποστολής της ψυχής και τολμούν μια νέα αρχή! Απευθύνεται σε όλους τους καλλιτέχνες της ζωής.

Το σεμινάριο ThetaHealing Basic DNA είναι το πρώτο σεμινάριο το οποίο μπορεί να σε πιστοποιήσει ως ThetaHealing Practitioner. Το Basic DNA και το Advanced DNA είναι τα δύο βασικά σεμινάρια που θα σου δώσουν τα πιο σημαντικά εργαλεία για να αρχίσεις το ταξίδι σου ως ThetaHealer.

Δεν υπάρχουν προαπαιτούμενα για να παρακολουθήσει κανείς το σεμινάριο.

Κόστος: 300 ευρώ
Για τα άτομα που θέλουν να το επαναλάβουν το κόστος είναι 150 ευρώ για τις τρεις μέρες και στην τιμή αυτή δεν συμπεριλαμβάνεται το βιβλίο.

Περιλαμβάνονται: 


- Eγχειρίδιο ThetaHealing® (σας αποστέλλεται μετά την εγγραφή σας διαδικτυακά και οπωσδήποτε πριν την έναρξη του σεμιναρίου)

- Πιστοποίηση σπουδών (σας αποστέλλεται διαδικτυακά την ημέρα λήξης του σεμιναρίου)Διάρκεια σεμιναρίου: 
Σάββατο 5/12/20 έως και Δευτέρα 7/12/20 (τρεις μέρες) 16.00 - 21.00 Παρακαλείσθε να ειισερχεστε στην τηλεδιάσκεψη ένα τέταρτο νωρίτερα.

Τόπος διεξαγωγής: ΟΝLINE

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 
Ελίνα Τσινγκίρογλου 6945900012 & 2108071774

Περισσότερες πληροφορίες για την Ελίνα:
http://pointofcontact.gr/index.php/el/elina

www.thetahealing.com/elina 

 

Εκπαίδευση Theta Healing® DIG DEEPER | 12 & 13 Δεκεμβρίου 2020

με την Ελίνα Τσινγκίρογλου

Πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια και θεραπεύτρια από το THiNK (Theta Healing Institute of Knowledge) και την ιδρύτριά του Vianna Stibal


Έχεις παρακολουθήσει το Βασικό και Προχωρημένο σεμινάριο εκπαίδευσης Theta Healing και θέλεις να τελειοποιήσεις την τεχνική "σκαψίματος" έτσι ώστε να διατηρείς την εστίασή σου και να είσαι πιο αποτελεσματικός στην εργασία αυτή με τον εαυτό σου ή / και με τους πελάτες σου; Έλα να μάθεις τους τρόπους που θα σε βοηθήσουν να το κάνεις πιο γρήγορα και πιο εύκολα! 
Το σεμινάριο αυτό είναι πλέον προαπαιτούμενο (από τον Ιανουάριο 2018) για οποιοδήποτε άλλο σεμινάριο της τεχνικής Theta Healing θελήσεις να παρακολουθήσεις.

Το Theta Healing είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που μας βοηθάει να φτάσουμε στο σημείο εκείνο που ξεκινούν τα ζητήματά μας και αυτό γιατί οι εκπαιδευόμενοι διδάσκονται μια εξαιρετική τεχνική που ονομάζεται "σκάψιμο". Αυτή η προσέγγιση μας επιτρέπει να ανακαλύψουμε άνετα τις αόριστες και βαθιές υποσυνείδητες σκέψεις και πεποιθήσεις που μπορούν να μας μπλοκάρουν. Στο Theta Healing χρησιμοποιούμε ανιδιοτελή αγάπη, κάνουμε εργασία με τις πεποιθήσεις και εργασία με τα συναισθήματα.

Αυτό το σεμινάριο είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να εκπαιδεύσει κατάλληλα όλους εσάς τους Θεραπευτές Theta® σε αυτή την απαραίτητη τεχνική, να σας προσφέρει σταθερότητα και γείωση και κάποιες συμβουλές που χρειάζεστε, ώστε να αισθάνεστε αυτοπεποίθηση για να σκάψετε και να βρείτε στους πελάτες σας τις θεμελιώδεις πεποιθήσεις που μπλοκάρουν τη ζωή τους. 

Για να αναγνωρίσουμε με επιτυχία την προέλευση του προβλήματος, χρειάζεται να έχουμε ανοιχτή καρδιά, αλλιώς δεν θα ξέρουμε ποιες πεποιθήσεις πρέπει να αλλάξουμε. Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι οι αλλαγές που κάνουμε μπορεί να είναι μόνο προσωρινές και οι αρνητικές πεποιθήσεις που δεν έχουν καθαρίσει, μπορεί να είναι εμπόδια στην πραγματική επούλωση. 

Αυτό το σεμινάριο θα σας δώσει τη δυνατότητα να βοηθήσετε τους πελάτες σας να κατανοήσουν τις δικές τους συμπεριφορές και ζωές, στη συνέχεια θα τους βοηθήσετε να κάνουν θεραπευτικές αλλαγές και να αισθάνονται ισορροπημένοι και σαφείς κατά την ολοκλήρωση των συνεδριών τους μαζί σας. 

Με την ολοκλήρωση του Dig Deeper Seminar, θα έχετε επαρκή γνώση και εμπειρία για να συνεχίσετε να εργάζεστε με πίστη στον εαυτό σας και σε άλλους. Θα μπορείτε να γνωρίζετε όλες τις τεχνικές για να απελευθερώσετε και να αποκαλύψετε τις κρυφές πεποιθήσεις μέσα από τις οποίες λειτουργούμε. Κάτω από την καθοδήγηση του εκπαιδευτή σας, θα έχετε αρκετό χρόνο πρακτικής σε αυτή την τάξη.

Προαπαιτούμενα: Σεμινάριο Βασικής (DNA BASIC) και Σεμινάριο Προχωρημένης Εκπαίδευσης (DNA ADVANCED)

Κόστος: 333 ευρώ (300 ευρώ κόστος σεμιναρίου και 33 ευρώ hosting)

Περιλαμβάνονται: 
- Εγχειρίδιο ThetaHealing®, Σημειωματάριο
- Snacks, Καφέ, Τσάι για τις δύο μέρες του σεμιναρίου

Για τα άτομα που θέλουν να το επαναλάβουν το κόστος είναι 160 ευρώ για τις δύο μέρες και στην τιμή αυτή δεν συμπεριλαμβάνεται το εγχειρίδιο.

Διάρκεια σεμιναρίου: 
Σάββατο & Κυριακή (δύο μέρες) από 12.00 - 18.00 με μικρά διαλείμματα.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 
Ελίνα Τσινγκίρογλου 6945900012 & 2108071774

Σημείο Επαφής, Πλειάδων 93 Κηφισιά, 14564 Αθήνα

Περισσότερες πληροφορίες για την Ελίνα:
http://pointofcontact.gr/index.php/el/elina
https://www.thetahealing.com/elina.html 

 

Theta Healing® | Πρόγραμμα Εκπαιδεύσεων 2020

Σεμινάρια εκπαίδευσης της τεχνικής Theta Healing® πραγματοποιούνται καθ'όλη τη διάρκεια της χρονιάς από την Ελίνα Τσινγκίρογλου πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια και θεραπεύτρια από το THINK (Theta Healing Institute of Knowledge και από την ιδρύτριά του Vianna Stibal). Μπορείτε να ενημερώνεστε γι αυτά στο πεδίο "Δράσεις - Σεμινάρια".

Η Ελίνα πραγματοποιεί σεμινάρια και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού. Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται ανάλογα με τις ανάγκες του τόπου εκτός από την ελληνικά, στα αγγλικά και στα γαλλικά. Αν θέλετε να οργανώσετε ένα σεμινάριο εκπαίδευσης Theta Healing στην περιοχή σας, επικοινωνήστε με την ίδια στο 694590012. 

Για να δείτε το περιεχόμενο κάθε εκπαιδευτικού σεμιναρίου μπορείτε να επιλέξετε το πεδίο "Δράσεις - Σεμινάρια" και να ακολουθήσετε το σύνδεσμο του σεμιναρίου για το οποίο επιθυμείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες.

Παρακάτω ακολουθεί το πρόγραμμα των σεμιναρίων για το 2020. Θα χαρούμε να σας συναντήσουμε σε κάποιο από αυτά!

 

Σεμινάρια της τεχνικής Theta Healing®*| Upcoming Classes of the Theta Healing® Technique   

 

by Elina Tsingiroglou | www.thetahealing.com/elina

 

2020 

 

Ρυθμός Ιδανικού Βάρους

Σημείο Επαφής, Κηφισιά

Νοέμβριος 29, 2020

μία μέρα 12.00 - 17.00

 

ONLINE Βasic DNA

Σημείο Επαφής, Κηφισιά

Δεκέμβριος 5 - 7, 2020

Σάββατο εώς και Δευτέρα 16.00-21.00

Advanced DNA

Σημείο Επαφής, Κηφισιά

Δεκέμβριος 4 - 6, 2020

Παρασκευή 15.00-21.00| Σάββατο & Κυριακή 09.00-15.00

Dig Deeper

Σημείο Επαφής, Κηφισιά

Δεκέμβριος 12 & 13, 2020

καθημερινά 12.00 - 18.00

Ρυθμός Ιδανικού Βάρους

Σημείο Επαφής, Κηφισιά

Δεκέμβριος 18, 2020

μία μέρα 15.00 - 20.00

Υλοποίηση & Αφθονία

Σημείο Επαφής, Κηφισιά

Δεκέμβριος  19 & 20, 2020

καθημερινά 12.00 - 19.00

 

*Theta Healing® and Theta Healer® are registered trademarks of THInK at www.thetahealing.com

 

 

Εκπαίδευση THETA HEALING® DNA ADVANCED στην Κηφισιά | 4 έως 6 Δεκεμβρίου 2020

με την Ελίνα Τσινγκίρογλου

Πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια και θεραπεύτρια από το THiNK(Theta Healing Institute of Knowledge) και την ιδρύτριά του Vianna Stibal

 

Το σεμινάριο προχωρημένης εκπαίδευσης Theta Healing εκτείνεται στην πληροφορία που δίνεται στο σεμινάριο βασικής εκπαίδευσης με σκοπό να εμβαθύνει ο εκπαιδευόμενος στην κατανόηση των επτά επιπέδων της ύπαρξης που μας περιβάλλουν και να μάθει να συνδέεται με κάθε ένα από αυτά.

Ως εκπαιδευόμενος/η θα μάθεις πως να καθαρίζεις μνησικακία, όρκους και δεσμεύσεις που σε κρατούν στο παρελθόν. Θα ανακαλύψεις πως να κάνεις τις ασκήσεις «Θεραπείας του Μωρού στη Μήτρα» και «Θεραπείας της Ραγισμένης Ψυχής». Θα λάβεις ενσταλλάξεις από τον εκπαιδευτή που θα φέρουν βαθιά θεραπεία και φώτιση στη ζωή σου.
Το σεμινάριο αυτό είναι μια απολαυστική εμπειρία για τον εκπαιδευόμενο αφού γεμίζει από πολλά νέα και θετικά συναισθήματα, όπως να γνωρίζει πως να εκτιμάει το τώρα και τι αίσθηση έχει η αυτοαποδοχή από το έβδομο επίπεδο της ύπαρξης.
Ως εκπαιδευόμενος στο ThetaHealing, θα συνεχίσεις να μαθαίνεις και να τελειοποιείσαι στην εργασία με τις πεποιθήσεις, να βελτιώνεις τις γνώσεις σου για τις ενσταλλάξεις και να μάθεις πώς να διαφοροποιείσαι ανάλογα με τα διαφορετικά επίπεδα της ύπαρξης και τη γνώση που αποκομίζεις για κάθε επίπεδο μέσω διαφόρων ασκήσεων βασισμένων στις πληροφορίες που μαθαίνουμε στο σεμινάριο της βασικής εκπαίδευσης. 
Με την ολοκλήρωση του Σεμιναρίου Προχωρημένου Εκπαιδευτικού, θα έχεις αναπτύξει ένα ισχυρό θεμέλιο στα βασικά του ThetaHealing και μπορείς είτε να επιλέξεις να γίνεις Εκπαιδευτής ThetaHealing είτε να συνεχίσεις το μονοπάτι σου ως ThetaHealing Practitioner.

Δινεται πιστοποίηση από το THiNK (Theta Healing Institute of Knowledge)

Επένδυση παρακολούθησης: 333 ευρώ (300 ευρώ κόστος σεμιναρίου και 33 ευρώ hosting) | Κόστος επανάληψης του σεμιναρίου: 160 ευρώ (στην τιμή αυτή δεν περιλαμβάνεται το βιβλίο και το εγχειρίδιο) 

Το σεμινάριο περιλαμβάνει: 
- Βιβλίο Advanced ThetaHealing® & εγχειρίδιο ThetaHealing® Advanced 
- Σνάκς, καφέ, τσάι 

Διάρκεια σεμιναρίου: 

Παρασκευή έως Κυριακή (τρεις μέρες)

'Ωρες διεξαγωγής του σεμιναρίου: Παρασκευή 15.00 - 21.00, Σάββατο & Κυριακή 12.00-18.00 με μικρά διαλείμματα. Παρακαλείσθε να έρχεστε ένα τέταρτο νωρίτερα.

Τόπος διεξαγωγής: Σημείο Επαφής, Πλειάδων 93, 14564 Κηφισιά

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 
Ελίνα Τσινγκίρογλου 6945900012 & 2108071774

Περισσότερες πληροφορίες για την Ελίνα:
http://pointofcontact.gr/index.php/el/elina

www.thetahealing.com/elina 

Συνεδρίες Theta Healing® με την Ελίνα Τσινγκίρογλου

Τι είναι το ThetaHealing®;

Η μέθοδος Theta Healing® δημιουργήθηκε από τη Vianna Stibal (ΗΠΑ), ιδρύτρια του Ινστιτούτου της  Γνώσης Theta Healing® στο Idaho Falls στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι μια θεραπευτική τεχνική η οποία επικεντρώνεται στην εξάλειψη των περιοριστικών πεποιθήσεων που μας εμποδίζουν να βιώσουμε τη χαρά, την επιτυχία και την αφθονία σε όλους τους τομείς της ζωής μας και εξασκείται σε όλο τον κόσμο εδώ και είκοσι χρόνια από 350.000 θεραπευτές.

Από που προέρχονται αυτές οι πεποιθήσεις όμως;

Κάποιες  πεποιθήσεις  μας  δημιουργήθηκαν τα πρώτα τρυφερά  χρόνια  της  ζωής μας από το οικείο μας περιβάλλον και κάποιες άλλες τις έχουμε κληρονομήσει από τους προγόνους μας μέσω του DNA. Υπάρχουν και κάποιες  που απορροφούμε καθημερινά από το συλλογικό ασυνείδητο.

Πως μπορούμε να απαλλαγούμε από τις  πεποιθήσεις  που πλέον δεν μας εξυπηρετούν;

Σε μία συνεδρία Theta Healing αυτό είναι εφικτό! Μέσω των εγκεφαλικών κυμάτων Theta, τη συχνότητα του ονειρέματος, στην οποία βρισκόμαστε λίγο πριν τον ύπνο, διεισδύουμε στο υποσυνείδητο και ανασύρουμε με εύκολο τρόπο τα μπλοκαρίσματα και τα τραύματα που φέρουμε στην υπαρξή μας. Η συχνότητα αυτή επιτρέπει τη σύνδεση με την Πηγή της ζωής και τη στιγμιαία θεραπεία και υλοποίηση των καλών στη ζωή μας. Σε μία μόλις συνεδρία μπορείτε να δείτε θέματα της ζωής σας που διαιωνίζονται, να επιλύονται σε λίγα μόλις λεπτά.

Τι μπορούμε να επιτύχουμε σε μία συνεδρία ThetaHealing®;

-           Μπορούμε να εξαλείψουμε τις  περιοριστικές  πεποιθήσεις  που μπορεί να έχουμε σε σχέση με τον έρωτα και τη συντροφικότητα, τις ανθρώπινες σχέσεις, την αυταξία, την επαγγελματική και οικονομική επιτυχία, τη διάδραση με τους  άλλους ανθρώπους, το ιδανικό βάρος κ.α. και να τις αντικαταστήσουμε πεποιθήσεις που εγγυώνται απεριόριστες δυνατότητες στη ζωή μας.

-           Μπορούμε να εξαλείψουμε εθισμούς  παντός  είδους (ουσίες, αλκοόλ, κάπνισμα, δράμα... )

-           Μπορούμε να καθαρίσουμε συνδέσεις με άτομα και καταστάσεις  που «κλέβουν» την ενέργειά μας, να ενισχύσουμε το ενεργειακό μας  πεδίο με προστασία.

-           Μπορούμε να σκάψουμε «στο μέλλον» και να εξαλείψουμε τα εμπόδια που υποσυνείδητα έχουμε βάλει προκειμένου να υλοποιήσουμε τα όνειρα και τις επιθυμίες μας για τη ζωή μας  γενικότερα  και ειδικότερα  για σχέδια  που έχουμε.

-           Μπορούμε να καθαρίσουμε την ύπαρξη μας αλλά και το χώρο που ζούμε ή εργαζόμαστε από σκεπτομορφές, οντότητες, δεσμεύσεις, όρκους, ή κατάρες.

-           Μπορούμε να ενσταλλάξουμε το χώρο μας με ποιότητες αγάπης ευημερίας και χαράς και ότι άλλο φωτεινό επιθυμούμε να έχουμε στη ζωή μας.

-           Μπορούμε να πάρουμε και να δώσουμε μηνύματα σε αγαπημένους μας  που έχουν φύγει από αυτή τη ζωή και σε άλλους  που πρόκειται να έρθουν.

-           Μπορούμε να εξαλείψουμε ασθένειες που σχετίζονται με πεποιθήσεις που έχουμε.

-           Μπορούμε να προσελκύσουμε τη δίδυμη φλόγα μας.

 

Αυτά και πολλά άλλα είναι τα μαγικά κλειδιά που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε με τη μέθοδο ThetaHealing® που αλλάζει καθημερινά τις ζωές των ανθρώπων σε ολόκληρο τον πλανήτη!

Ζήσε κι εσύ την εμπειρία μιας συνεδρίας ThetaHealing® με την Ελίνα Τσινγκίρογλου, πιστοποιημένη θεραπεύτρια και εκπαιδεύτρια από το THINK (Theta Healing Institute of Knowledge).

 

Για να κλείσετε ραντεβού μπορείτε να επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 2108071774 & 6945900012

Kundalini Yoga

"Στη Κουνταλίνι Γιόγκα, το πιο σημαντικό πράγμα είναι η εμπειρία σου. Πηγαίνει κατευθείαν στην καρδιά. Δεν υπάρχουν λέξεις που μπορούν να αντικαταIστήσουν την εμπειρία σου. Ο νους σου μπορεί να δεχτεί τα λόγια, μπορεί και όχι, αλλά η συνειδητότητά σου δεν πρόκειται να δεχτεί μόνο λόγια" 

Yogi Bhajan

 

Η Κουνταλίνι Γιόγκα ονομάζεται γιόγκα της Επίγνωσης. Μέσα μας υπάρχει μία έμφυτη και ισχυρή δημιουργική ενέργεια - η ενέργεια της Κουνταλίνι, η οποία "κοιμάται" στη βάση της σπονδυλικής στήλης. Η Κουνταλίνι γιόγκα είναι μια πρακτική για την αφύπνιση αυτής της ενέργειας που θεραπεύει το νου, το σώμα και την ψυχή και οδηγεί σε μια ζωή με πλήρη επίγνωση. Είναι ένα σύστημα που συνδυάζει σωματική άσκηση, αναπνοές, ήχο και δόνηση, χαλάρωση και διαλογισμό.

Είναι ένα δυναμικό εργαλείο που έχει σχεδιαστεί εξ' άλλου για να σου δίνει μία εμπειρία ψυχής. Ενεργοποιεί όλο το φάσμα του τρίπτυχου Σώμα, Νους, Πνεύμα και το εξισορροπεί. Εξισορροπεί και ενισχύει επίσης το νευρικό και ενδοκρινικό σύστημα, ευεργετεί το αναπνευστικό σύστημα και καθαρίζει το αίμα. Τα οφέλη της είναι φανερά σχεδόν αμέσως. Δεν απαιτείται καμία προηγούμενη εμπειρία γιόγκα ή διαλογισμού για να βιώσει κανείς τα δώρα ενός μαθήματος Κουνταλίνι Γιόγκα. Ευεξία, Δημιουργικότητα και Χαρά είναι αυτά που παίρνεις μαζί σου μετά από ένα μάθημα.

 

Κάθε Τετάρτη: 09.15 - 10.30 

Drop in: 12 ευρώ + ΦΠΑ | 40 ευρώ ο μήνας

 

 

 

Θεραπευτική Ζωγραφική© με την Εlina

Η Θεραπευτική Ζωγραφική© δημιουργήθηκε ως σύστημα ενεργειακής θεραπείας και εφαρμόζεται κατά αποκλειστικότητα από τη ζωγράφο και ενεργειακή θεραπεύτρια Elina (Eλίνα Τσινγκίρογλου).

Το σύστημα αυτό γεννήθηκε μέσα από την εικοσαετή προσωπική εμπειρία της ως δημιουργός και θεραπευόμενη, και από την εμπειρία της ως δασκάλα ζωγραφικής όπου πολύ σύντομα κλήθηκε να εργαστεί με άτομα που είχαν σοβαρές ασθένειες (καρκίνο, σκλήρυνση κατά πλάκας, αυτοάνοσες ασθένειες κτλ.) Η ανάγκη της να κατανοήσει το μηχανισμό της αυτοϊασης την οδήγησε σε μελέτες αρχικά και στη συνέχεια σε πολυετείς σπουδές πάνω στις ενεργειακές θεραπείες.
Η Θεραπευτική Ζωγραφική ως ένα καινοτόμο και πρωτοποριακό θεραπευτικό σύστημα που είναι, περιέχει στη δομή της διάφορες ενεργειακές μεθόδους (π.χ. δυναμικούς διαλογισμούς, καθαρισμό και εξισορρόπηση των ενεργειακών κέντρων, θεραπείες με ύπνωση - αναδρομή, επαναφορά και εξισορρόπηση του Βασικού πλέγματος, επούλωση της αύρας, χρωματικούς οραματισμούς, ΕΜF Balancing, ενεργοποίηση μεσημβρινών και ενεργειακών καναλιών, παραδοσιακές τεχνικές της Kundalini Yoga, ολοκληρωμένες συνεδρίες theta healing κατά περίπτωση) με πλαίσιο πάντα τη ζωγραφική.


Σκοπός της Θεραπευτικής Ζωγραφικής είναι το άτομο που απευθύνεται σε αυτό το σύστημα να ιάσει την ψυχή του και κατ’ επέκταση το σώμα του ανασύροντας το κομμάτι εκείνο της τέχνης το οποίο είναι μέρος του όλου - η ιερή μας φύση - και όχι κάτι επίκτητο, ενεργοποιώντας τη χαρά στη ζωή του! Με το πέρας του δίμηνου αυτού κύκλου τα άτομα που τον παρακολούθησαν είδαν πραγματικές αλλαγές στη ζωή τους σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, σε επίπεδο υγείας και δημιουργικότητας!

Ο δίμηνος κύκλος είναι συνήθως προσωπικός αν και δουλεύει εξίσου καλά και σε ομάδα με πολλά άτομα. Υπάρχουν διαφορετικά οφέλη σε κάθε μια περίπτωση. Δεν απαιτείται καμμία προηγούμενη εμπειρία!

Η διάρκεια του κύκλου είναι 24 ώρες για ομάδες και 16 ώρες για ατομικές συνεδρίες (8 συναντήσεις τριών ωρών για ομάδες, 8 συναντήσεις 2 ωρών για προσωπικές συνεδρίες) και το συνολικό κόστος είναι 450 ευρώ (+ ΦΠΑ) και για τις δύο περιπτώσειςΔίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης σε όσους ολοκληρώσουν τον κύκλο.

Εργαστήρι Ζωγραφικής για ενήλικες (4 τμήματα)

«Έργο τέχνης είναι εκείνο στο οποίο έχει ενεργοποιηθεί η αλήθεια του όντος» 

Μάρτιν Χάιντεγκερ (γερμανός φιλόσοφος)

 

Γνωρίζεις ότι για να ζωγραφίσεις δεν απαιτείται κανένα ταλέντο; Ήθελες πάντα να πειραματιστείς με την δημιουργική πλευρά σου αλλά όλοι σου έλεγαν ότι αυτό δεν είναι για σένα; Λαχταρούσες ίσως να έρθεις σε επαφή με τα χρώματα και τα πινέλα αλλά ο φόβος της κριτικής και της απόρριψης σε εμπόδιζε;

Άφησέ τα πίσω όλα αυτά και μπες δυναμικά στο μαγικό κόσμο της τέχνης ως δημιουργός!

Στα εργαστήρια ζωγραφικής του Σημείου Επαφής, η ζωγράφος Ελίνα Τσινγκίρογλου, θα σε πάρει από το χέρι και θα σε οδηγήσει στο δικό σου προσωπικό μονοπάτι δημιουργίας. Στο ίδιο τμήμα αρχάριοι και προχωρημένοι αλληλεπιδρούν σε ένα γόνιμο διάλογο με αμοιβαία οφέλη, ένα σύστημα που η ζωγράφος έχει εφαρμόσει, με απόλυτη επιτυχία στα είκοσι χρόνια εμπειρίας της στη διδασκαλία της ζωγραφικής.

Το μόνο λοιπόν που χρειάζεται είναι η θέληση να χρησιμοποιήσεις τα υλικά για να εκφραστείς! Μέσα από τη ζωγραφική θα παρατηρείς να απελευθερώνονται κάθε φορά δυνάμεις μοναδικές για την ψυχή σου αφενός, και αφετέρου θα έρθεις σε επαφή με το ασυνείδητο, στοιχεία πολύ σημαντικά για την ισορροπία σου, γιατί η ζωγραφική βοηθά στην απελευθέρωση καταπιεσμένων συναισθημάτων που βρίσκονται κλειδωμένα εκεί. Η χαρά, η αγάπη στον εαυτό σου και η εσωτερική αρμονία είναι τα δώρα που έρχονται μόλις κάνεις το πρώτο βήμα!

«

Εργαστήρια Ζωγραφικής (ενήλικες)

Τρίτη 11.00 - 14.00

Τρίτη 18.00 - 21.00

Τετάρτη 10.00 - 13.00

Πέμπτη 15.30 - 18.30

 

Κόστος: 120e 4 μαθήματα | 240e / 8 μαθήματα + 1 μάθημα δώρο  |  Drop in σε τμήμα 40e το τρίωρο | Ιδιαίτερο μάθημα 25e η ώρα | Ο μαθητής φέρνει τα υλικά του.