HomeSuper User

Οργάνωση Ζωής | Πρόγραμμα εβδομαδιαίων συνεδριών

Το πρόγραμμα αυτό αφορά σε μια σειρά ατομικών συναντήσεων online με σκοπό την οργάνωση της ζωής σε όλα τα επίπεδα. Μέσα από αυτό το πρόγραμμα θα συνειδητοποιήσεις τα μοτίβα περιοριστικών συμπεριφορών στη ζωή σου και θα μάθεις να θέτεις στίχους και να τους επιτυγχάνεις σε συγκεκριμένες προθεσμίες που θα έχουμε σχεδιάσει μαζί.

Το πρόγραμμα αυτό έχει και εργασία για το σπίτι αλλά και βιωματικές πρακτικές που θα χρειαστεί να κάνεις προκειμένου να δεις τα εμπόδια που πιθανώς έχεις και να μάθεις να τα ξεπερνάς.

Η προοπτική για προσωπική ανάπτυξη, η απόδοση, η οργάνωση και διαχείρηση του χρόνου σου, όπως και οι τεχνικές για να είσαι πιο αποδοτική,-ος στη ζωή σου είναι κάποια από αυτά που θα έχεις κερδίσει στο πέρας του χρόνου που θα έχεις ορίσει στην αρχή του προγράμματος. Για να γίνει αυτό χρειάζεται από εσένα μια δέσμευση και αφοσίωση στη διαδικασία για τουλάχιστον τρεις μήνες και να θέσεις σαν πρώτο στόχο στην καρδιά σου το να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου!

Ο πρώτος κύκλος αφορά σε 4 ατομικές συνεδρίες διάρκειας μίας ώρας το μήνα για μια περίοδο τριών μηνών (σύνολο 12 συνεδρίες). Αν επιθυμείς, με το πέρας του κύκλου αυτού μπορείς να προχωρήσεις στο δεύτερο κύκλο εμβάθυνσης και μεθοδολογίας με νέο υλικό ασκήσεων και βιωματικών δράσεων.

Κόστος Α' κύκλου: 240 ευρώ το μήνα ή 650 ευρώ όλο το τρίμηνο με προπληρωμή (αντί για 720 ευρώ)

Συνεδρίες θεραπείας του τραύματος της μήτρας με τη μέθοδο Μ.Α.Τ.

Σε αυτή τη συνεδρία, μέσα από μια βαθιά χαλάρωση που επιτυγχάνεται μέσω αναπνοών επιστρέφουμε στην εμβρυακή κατάσταση μέσα στη μήτρα της μητέρας μας. Εκεί αναγνωρίζουμε τα συναισθήματα της μητέρας μας κατά τη διάρκεια της κύησης, αναγνωρίζουμε τις ανάγκες μας ως έμβρυα, και τα συναισθήματά μας, και βλέπουμε πως οι ανάγκες μας αυτή την περίοδο σχετίζονται με τα ένστικτά μας. Μετά από την αναγνώριση, προχωράμε στην επίλυση όλων όσων αναδύθηκαν διαχωρίζοντας τις ανάγκες και τα συναισθήματα του εμβρύου από αυτά της μητέρας.   

Το αποτέλεσμα είναι το άτομο να αισθανθεί ανακούφιση και να συνειδητοποιήσει πως μπορεί για 20, 30, 60 χρόνια να συμπεριφερόταν στη ζωή του σαν ενήλικας μέσα από τα συναισθήματα ή τις ανάγκες της μητέρας του.

Η συνεδρία αυτού του τύπου ενδείκνυται σε άτομα που έχουν, ή είχαν στη ζωή τους  διατροφικές διαταραχές ή κρίσεις πανικού, άτομα που έχουν μια σχέση προκλήσεων με τη μητέρα, άτομα που έχουν αδυναμία υποστήριξης μιας συντροφικής ισορροπημένης σχέσης, ή άτομα που έχουν δυσκολία οριοθέτησης. 

Η συνεδρία είναι βασισμένη στη μέθοδο Μ.Α.Τ. (Metaphysical Anatomy Technique), διαρκεί μία ώρα και μπορεί να γίνει δια ζώσης ή online

Με την Ελίνα Τσινγκίρογλου, πιστοποιημένη θεραπεύτρια της μεθόδου ΜΑΤ (Metaphysical Anatomy Technique) και της ιδρύτριάς της Evette Rose

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2108071774 & 6945900012

Οι συνεδρίες γίνονται στα ελληνικά, αγγλικά και γαλλικά | The sessions are private and can be done in english, in person or online | Les sessions sonts privees et peuvent etre realisees en francais, sur place ou online

ONLINE - Ρυθμός προς το ιδανικό Βάρος | Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Είστε έτοιμοι να βρείτε αληθινό ρυθμό στη ζωή σας;

Σε αυτό το σεμινάριο θα ανακαλύψετε όλες τις πεποιθήσεις που σχετίζονται με το βάρος και είναι είτε δικές σας, είτε έχουν κληρονομηθεί από τους προγόνους σας και θα μάθετε πως να τις αλλάζετε. Παράλληλα θα κατανοήσετε τους λόγους για τους οποίους το βάρος κάποιες φορές δεν απελευθερώνεται εύκολα.

Θα μάθετε πέντε τρόπους να απαλλαγείτε από τα κιλά που σας περιορίζουν. Θα ανακαλύψετε πόσο όμορφοι είστε ήδη και θα μάθετε πως αλλάζοντας τη συνειδητότητά σας , είναι εφικτό να αλλάξετε και ότι άλλο επιθυμείτε.

Θα μάθετε ποια συμπληρώματα διατροφής μπορούν να σας βοηθήσουν στην αποδέσμευση του περιττού σας βάρους, και πώς να ευλογείτε την τροφή σας.

Στο τέλος του σεμιναρίου θα μοιραστούμε προσωπικές μαρτυρίες από μαθητές που απελευθέρωσαν περιττό βάρος, που έφτιαξαν την υγεία τους μέσα από το συνδυασμό εργασίας με τις πεποιθήσεις , διατροφής και συμπληρωμάτων διατροφής.

Προ-απαιτούμενα: Basic, Advanced & Dig Deeper

Διάρκεια: 5 ώρες | 15.00 - 20.00

Κόστος σεμιναρίου: 115€

Θα λάβετε πιστοποίηση θεραπευτή του αντίστοιχου επιπέδου από τη Vianna Stibal και το Ίδρυμα THInK.

 

ONLINE - Theta Healing® Υλοποίηση και Αφθονία ONLINE | 10 & 11 Απριλίου 2021

Η αρμονία σε όλους τους τομείς της ζωής μας (οικογένεια, συντροφική σχέση, υγεία, εργασία, πνευματικότητα, δημιουργικότητα), η οικονομική ελευθερία και η χαρά είναι αυτά που προσδιορίζουν τον όρο Αφθονία!

Όλοι γνωρίζουμε ή έχουμε έστω ακούσει για το Νόμο της Έλξης. Πολλοί από εμάς εστιάζουμε σε μία θετική στάση ζωής. Παρόλα αυτά μόνο κάποιοι έχουν πραγματική αφθονία στη ζωή τους. 

Τι είναι αυτό που εμποδίζει τους ανθρώπους να αγγίξουν, να βιώσουν και να διατηρήσουν την Αφθονία τους; Μόνο οι περιοριστικές τους πεποιθήσεις! 

Σε αυτό το διήμερο σεμινάριο θα εργαστούμε με μια μακρυά λίστα τέτοιων πεποιθήσεων συνειδητών ή ασυνείδητων και με πεποιθήσεις που μας έχουν «κληροδοτηθεί» από τους προγόνους μας και δημιουργούν προκλήσεις στη ζωή μας σήμερα. Θα γίνουν πολλές ενσταλλάξεις συναισθημάτων που χρειαζόμαστε για να υλοποιήσουμε τα όνειρά μας και θα μας δοθούν πολύ ωραία tips από τη Βαιάννα.

Στο πέρας αυτού του διημέρου θα έχουμε όλα τα εργαλεία για να δομήσουμε μια υπέροχη ζωή, έτσι όπως την ονειρευόμαστε!

Προαπαιτούμενα: DNA Basic | DNA Advanced | Dig Deeper

Δίνεται πιστοποίηση από το THiNK (Theta Healing Institute of Knowledge), καθώς και το εγχειρίδιο του σεμιναρίου

Κόστος: 
300 ευρώ 
Κόστος επανάληψης του σεμιναρίου: 150 ευρώ

Ώρες διεξαγωγής: 16.00 – 21.00 | Δύο μέρες Σάββατο και Κυριακή

Περισσότερα για την Ελίνα:
www.thetahealing.com/elina
https://pointofcontact.gr/index.php/el/elina

Πληροφορίες και Κρατήσεις: 2108071774 & 6945900012

ONLINE Εκπαίδευση THETA HEALING® DNA BASIC | 16 έως 18 Απριλίου 2021

με την Ελίνα Τσινγκίρογλου 

Πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια και θεραπεύτρια από το THiNK(Theta Healing Institute of Knowledge) και την ιδρύτριά του Vianna Stibal


Θέλεις να κάνεις μια νέα αρχή στη ζωή σου χωρίς εμπόδια; Αντιμετωπίζεις προκλήσεις στην καθημερινότητά σου, στην υγεία ή στην ψυχολογία σου και πιστεύεις ότι ήρθε πια η ώρα για ένα restart; Είσαι θεραπευτής, καλλιτέχνης, σύμβουλος, επιχειρηματίας, υπάλληλος, δάσκαλος και χρειάζεσαι να μπει φρεσκάδα στη ζωή σου και στη δημιουργικότητά σου έτσι ώστε να εμπνέεις τον εαυτό σου, τους συνεργάτες, τους φίλους και την οικογένειά σου; Έλα να γνωρίσεις τη μέθοδο ThetaHealing® και να απολαύσεις τα δώρα της. Έλα να μάθεις πως θα τα προσφέρεις στον εαυτό σου και σε όσους αγαπάς.

Τι είναι η μέθοδος ThetaHealing®;

Η μέθοδος Theta Healing® δημιουργήθηκε από τη Vianna Stibal, ιδρύτρια του Ινστιτούτου της Γνώσης Theta Healing® στο Idaho Falls στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι μια θεραπευτική τεχνική η οποία επικεντρώνεται στην εξάλειψη των περιοριστικών πεποιθήσεων που μας εμποδίζουν να βιώσουμε τη χαρά, την επιτυχία και την αφθονία σε όλους τους τομείς της ζωής μας και εξασκείται σε όλο τον κόσμο εδώ και είκοσι χρόνια από 1.000.000 θεραπευτές.

Από που προέρχονται αυτές οι πεποιθήσεις όμως; 

Κάποιες πεποιθήσεις μας δημιουργήθηκαν τα πρώτα τρυφερά χρόνια της ζωής μας από το οικείο μας περιβάλλον και κάποιες άλλες τις έχουμε κληρονομήσει από τους προγόνους μας μέσω του DNA. Υπάρχουν και κάποιες που απορροφούμε καθημερινά μέσω της συλλογικής συνείδησης.

Τι επιτυγχάνει κανείς παρακολουθώντας την εκπαίδευση θεραπευτών Theta Healing® DNA Basic;

Η Βασική εκπαίδευση εστιάζει στην ενεργοποίηση των 12 κλώνων του DNA που ενυπάρχουν σε κάθε άνθρωπο.
Η καρδιά του σεμιναρίου είναι κυρίως βιωματική και βασίζεται στην εξάσκηση τεχνικών που επιτρέπουν στο άτομο να αλλάξει τα μοτίβα της ζωής του τα οποία βασίζονται σε βασικές, γενετικές, ιστορικές και ψυχικές πεποιθήσεις, που έχουν δημιουργηθεί είτε από το ίδιο το άτομο, είτε από το εξωτερικό περιβάλλον.
Στο ThetaHealing πιστεύουμε ότι κληρονομούνται πεποιθήσεις ακόμα και συναισθήματα από τους προγόνους. Το επίπεδο αυτό το ονομάζουμε γενετικό.
Οι εκπαιδευόμενοι βιώνουν ένα άνοιγμα στην Ανιδιοτελή Αγάπη του Δημιουργού. Κάθε ένας μαθαίνει να αναγνωρίζει τις πεποιθήσεις του όπως και να τις αφαιρεί από τον ίδιο και από τους άλλους στο σεμινάριο. Αυτή η τεχνική μπορεί γρήγορα να ανασύρει συστήματα πεποιθήσεων, δείχνοντας στο σώμα πως να αντικαθιστά περιοριστικές πεποιθήσεις ή συναισθήματα με θετικά. 

Τι άλλο περιλαμβάνει η εκπαίδευση;

- Μαθαίνουμε γιατί δημιουργούμε καταστάσεις στη ζωή μας και τι μαθαίνουμε από αυτές
- Μαθαίνουμε πως να εργαζόμαστε με πνευματικούς οδηγούς και φύλακες αγγέλους 
- Μαθαίνουμε πως να υλοποιούμε αυτά που επιθυμούμε στη ζωή μας
- Κάνουμε μελλοντικές αναγνώσεις
- Μαθαίνουμε πως να εξισορροπούμε τη διάθεσή μας (και τις ορμόνες μας)
- Μαθαίνουμε για τις Αδελφικές Ψυχές
- Μαθαίνουμε πως να καθαρίζουμε ενεργειακά τον εαυτό μας, τους άλλους και τους χώρους όπου βρισκόμαστε
- Μαθαίνουμε για τα παράσιτα, πως να αποτοξινωνομαστε, πως να αφαιρούμε ενεργειακά άγκιστρα 
- Μαθαίνουμε για τα Επτά Επίπεδα της Ύπαρξης και πως θεραπεύει κανείς μέσα από αυτά
- Βιώνουμε τη Δύναμη της Σύνδεσης του Δημιουργού όλων όσων υπάρχουν.

Σε ποιούς απευθύνεται η εκπαίδευση;

Απευθύνεται σε όσους θέλουν να εργαστούν με τον εαυτό τους και να μεταμορφώσουν κυριολεκτικά τη ζωή τους και σε όσους θέλουν να βοηθήσουν άλλους ανθρώπους να κάνουν το ίδιο. 

Απευθύνεται σε ενεργειακούς ή κλασικούς θεραπευτές, δασκάλους, συμβούλους ή coach, οι οποίοι εφαρμόζοντας τις τεχνικές της μεθόδου Θήτα θα βοηθήσουν πολύ γρήγορα τους μαθητές και θεραπευόμενούς τους να βιώσουν αλλαγές στη ζωή τους.
Απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να διάγουν τη ζωή τους βάσει της αποστολής της ψυχής και τολμούν μια νέα αρχή! Απευθύνεται σε όλους τους καλλιτέχνες της ζωής.

Το σεμινάριο ThetaHealing Basic DNA είναι το πρώτο σεμινάριο το οποίο μπορεί να σε πιστοποιήσει ως ThetaHealing Practitioner. Το Basic DNA και το Advanced DNA είναι τα δύο βασικά σεμινάρια που θα σου δώσουν τα πιο σημαντικά εργαλεία για να αρχίσεις το ταξίδι σου ως ThetaHealer.

Δεν υπάρχουν προαπαιτούμενα για να παρακολουθήσει κανείς το σεμινάριο.

Κόστος: 300 ευρώ
Για τα άτομα που θέλουν να το επαναλάβουν το κόστος είναι 150 ευρώ για τις τρεις μέρες.

Περιλαμβάνονται: 


- Eγχειρίδιο ThetaHealing® 

- Πιστοποίηση σπουδών 


Διάρκεια σεμιναρίου: 
Παρασκευή 16/4/21 έως και Κυριακή 18/4/21 (τρεις μέρες) 15.00 - 20.00.

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 

Ελίνα Τσινγκίρογλου 6945900012 & 2108071774

Περισσότερες πληροφορίες για την Ελίνα:
http://pointofcontact.gr/index.php/el/elina

www.thetahealing.com/elina 

 

Online Εκπαίδευση Theta Healing® DIG DEEPER | 3 & 4 Απριλίου 2021

με την Ελίνα Τσινγκίρογλου

Πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια και θεραπεύτρια από το THiNK (Theta Healing Institute of Knowledge) και την ιδρύτριά του Vianna Stibal


Έχεις παρακολουθήσει το Βασικό και Προχωρημένο σεμινάριο εκπαίδευσης Theta Healing και θέλεις να τελειοποιήσεις την τεχνική "σκαψίματος" έτσι ώστε να διατηρείς την εστίασή σου και να είσαι πιο αποτελεσματικός στην εργασία αυτή με τον εαυτό σου ή / και με τους πελάτες σου; Έλα να μάθεις τους τρόπους που θα σε βοηθήσουν να το κάνεις πιο γρήγορα και πιο εύκολα! 
Το σεμινάριο αυτό είναι πλέον προαπαιτούμενο (από τον Ιανουάριο 2018) για οποιοδήποτε άλλο σεμινάριο της τεχνικής Theta Healing θελήσεις να παρακολουθήσεις.

Το Theta Healing είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που μας βοηθάει να φτάσουμε στο σημείο εκείνο που ξεκινούν τα ζητήματά μας και αυτό γιατί οι εκπαιδευόμενοι διδάσκονται μια εξαιρετική τεχνική που ονομάζεται "σκάψιμο". Αυτή η προσέγγιση μας επιτρέπει να ανακαλύψουμε άνετα τις αόριστες και βαθιές υποσυνείδητες σκέψεις και πεποιθήσεις που μπορούν να μας μπλοκάρουν. Στο Theta Healing χρησιμοποιούμε ανιδιοτελή αγάπη, κάνουμε εργασία με τις πεποιθήσεις και εργασία με τα συναισθήματα.

Αυτό το σεμινάριο είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να εκπαιδεύσει κατάλληλα όλους εσάς τους Θεραπευτές Theta® σε αυτή την απαραίτητη τεχνική, να σας προσφέρει σταθερότητα και γείωση και κάποιες συμβουλές που χρειάζεστε, ώστε να αισθάνεστε αυτοπεποίθηση για να σκάψετε και να βρείτε στους πελάτες σας τις θεμελιώδεις πεποιθήσεις που μπλοκάρουν τη ζωή τους. 

Για να αναγνωρίσουμε με επιτυχία την προέλευση του προβλήματος, χρειάζεται να έχουμε ανοιχτή καρδιά, αλλιώς δεν θα ξέρουμε ποιες πεποιθήσεις πρέπει να αλλάξουμε. Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι οι αλλαγές που κάνουμε μπορεί να είναι μόνο προσωρινές και οι αρνητικές πεποιθήσεις που δεν έχουν καθαρίσει, μπορεί να είναι εμπόδια στην πραγματική επούλωση. 

Αυτό το σεμινάριο θα σας δώσει τη δυνατότητα να βοηθήσετε τους πελάτες σας να κατανοήσουν τις δικές τους συμπεριφορές και ζωές, στη συνέχεια θα τους βοηθήσετε να κάνουν θεραπευτικές αλλαγές και να αισθάνονται ισορροπημένοι και σαφείς κατά την ολοκλήρωση των συνεδριών τους μαζί σας. 

Με την ολοκλήρωση του Dig Deeper Seminar, θα έχετε επαρκή γνώση και εμπειρία για να συνεχίσετε να εργάζεστε με πίστη στον εαυτό σας και σε άλλους. Θα μπορείτε να γνωρίζετε όλες τις τεχνικές για να απελευθερώσετε και να αποκαλύψετε τις κρυφές πεποιθήσεις μέσα από τις οποίες λειτουργούμε. Κάτω από την καθοδήγηση του εκπαιδευτή σας, θα έχετε αρκετό χρόνο πρακτικής σε αυτή την τάξη.

Προαπαιτούμενα: Σεμινάριο Βασικής (DNA BASIC) και Σεμινάριο Προχωρημένης Εκπαίδευσης (DNA  ADVANCED)

Κόστος: 300 ευρώ

Περιλαμβάνεται: 
- Εγχειρίδιο ThetaHealing®

Διάρκεια σεμιναρίου: 
Σάββατο & Κυριακή (δύο μέρες) από 16.00 - 21.00 με μικρά διαλείμματα.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 
Ελίνα Τσινγκίρογλου 6945900012 & 2108071774

Σημείο Επαφής, Πλειάδων 93 Κηφισιά, 14564 Αθήνα

Περισσότερες πληροφορίες για την Ελίνα:
http://pointofcontact.gr/index.php/el/elina
https://www.thetahealing.com/elina.html 

 

Πρόγραμμα 2021 των σεμιναρίων της τεχνικής Theta Healing® με την Ελίνα Τσινγκίρογλου

Σεμινάρια της τεχνικής Theta Healing®*| Upcoming Classes of the Theta Healing® Technique | Stages suivants de la technique Theta Healing® | by Elina Tsingiroglou

 

www.thetahealing.com/elina

 

2021

 

Basic DNA

- ONLINE 

- Διά ζώσης :                                Σημείο Επαφής, Κηφισιά

 

Ιανουάριος 3 - 5, 2021

καθημερινά 16.00 – 21.00

Advanced DNA

- ONLINE

- Διά ζώσης :                                Σημείο Επαφής, Κηφισιά

Ιανουάριος 8 - 10, 2021

καθημερινά 16.00 – 21.00

Dig Deeper

Σημείο Επαφής, Κηφισιά

Ιανουάριος 16 & 17, 2021

 καθημερινά 15.00 – 20.00

 

Ρυθμός προς το Ιδανικό Βάρος

Σημείο Επαφής, Κηφισιά

 

 Ιανουάριος 24, 2021

 μία μέρα 16.00 – 20.00

 

Υλοποίηση & Αφθονία

Σημείο Επαφής, Κηφισιά

Ιανουάριος 30 & 31, 2021

 καθημερινά 16.00 – 21.00

 

Basic DNA

 - ONLINE 

 - Διά ζώσης :                                Σημείο Επαφής, Κηφισιά

 

Φεβρουάριος 5-7, 2021

 καθημερινά 16.00 – 21.00

 

Advanced DNA

 - ONLINE 

 - Διά ζώσης :                                Σημείο Επαφής, Κηφισιά

 

Φεβρουάριος 12-14, 2021

 καθημερινά 16.00 – 21.00

 

Dig Deeper

 - ONLINE 

 

- Διά ζώσης :                                Σημείο Επαφής, Κηφισιά

 

Φεβρουάριος 27-28, 2021

 

καθημερινά 16.00 – 21.00

 

Ρυθμός προς το Ιδανικό Βάρος

 - ONLINE 

 

Μάρτιος 3, 2021

μία μέρα 16.00 – 20.00

 

Basic DNA

 

- Διά ζώσης :                                Σημείο Επαφής, Κηφισιά

Μάρτιος 5 - 7, 2021

Παρασκευή 17.30 - 20.30 | Σάββατο & Κυριακή 10.00–16.00

Υλοποίηση & Αφθονία

 - ONLINE 

 - Διά ζώσης :

  Σημείο Επαφής, Κηφισιά

Μάρτιος 13 &14, 2021

 καθημερινά 16.00 – 21.00

 

Basic DNA

 - ONLINE 

 

Μάρτιος 19-21, 2021

 καθημερινά 16.00 – 21.00

 

Advanced DNA

 - ONLINE 

- Διά ζώσης :

  Σημείο Επαφής, Κηφισιά

Μάρτιος 26-28, 2021

καθημερινά 16.00 – 21.00

Ρυθμός προς το Ιδανικό Βάρος

- ONLINE 

Μάρτιος 31, 2021

μία μέρα 15.00 – 20.00

Dig Deeper

- ONLINE 

- Διά ζώσης :

  Σημείο Επαφής, Κηφισιά

Απρίλιος 3 & 4, 2021

καθημερινά 16.00 – 21.00

Υλοποίηση & Αφθονία

 

- ONLINE 

- Διά ζώσης :

  Σημείο Επαφής, Κηφισιά

 
Απρίλιος 10 & 11, 2021

καθημερινά 16.00 – 21.00

Basic DNA

 

 - ONLINE 

- Διά ζώσης :

  Σημείο Επαφής, Κηφισιά

Απρίλιος 16-18, 2021

καθημερινά 16.00 – 21.00

Advanced DNA

 

- ONLINE 

- Διά ζώσης :

  Σημείο Επαφής, Κηφισιά

 
Απρίλιος 23-25, 2021

καθημερινά 16.00 – 21.00

Ρυθμός προς το Ιδανικό Βάρος - ONLINE 

- Διά ζώσης :

  Σημείο Επαφής, Κηφισιά

Μάιος 9, 2021

μία μέρα 16.00 – 21.00

Dig Deeper - ONLINE 

- Διά ζώσης :

  Σημείο Επαφής, Κηφισιά

 

Μάιος 15 & 16, 2021

καθημερινά 16.00 – 21.00

Υλοποίηση & Αφθονία - ONLINE 

- Διά ζώσης :

  Σημείο Επαφής, Κηφισιά

Μάιος 22 & 23, 2021

καθημερινά 16.00 – 21.00

Basic DNA - ONLINE 

- Διά ζώσης :

  Σημείο Επαφής, Κηφισιά

Μάιος 29-31, 2021

καθημερινά 16.00 – 21.00

Advanced DNA - ONLINE 

- Διά ζώσης :

  Σημείο Επαφής, Κηφισιά

 

Ιούνιος 4-6, 2021

καθημερινά 16.00 – 21.00

Dig Deeper  - ONLINE 

- Διά ζώσης :

  Σημείο Επαφής, Κηφισιά

Ιούνιος 12 & 13, 2021

καθημερινά 16.00 – 21.00

Basic DNA

Advanced DNA

Dig Deeper 

Ρυθμός προς το Ιδανικό Βάρος

Υλοποίηση και Αφθονία  

ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Ο χώρος διεξαγωγής των σεμιναρίων θα ανακοινωθεί σύντομα

Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν στα ελληνικά και στα αγγλικά

 

Ιούνιος 20 - 30, 2021

 

*Theta Healing® and Theta Healer® are registered trademarks of THInK at www.thetahealing.com

 

B

   

 

 - ONLINE 

Theta Healing® | Πρόγραμμα Εκπαιδεύσεων 2021

Σεμινάρια εκπαίδευσης της τεχνικής Theta Healing® πραγματοποιούνται καθ'όλη τη διάρκεια της χρονιάς από την Ελίνα Τσινγκίρογλου πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια και θεραπεύτρια από το THINK (Theta Healing Institute of Knowledge και από την ιδρύτριά του Vianna Stibal). Μπορείτε να ενημερώνεστε γι αυτά στο πεδίο "Δράσεις - Σεμινάρια".

Η Ελίνα πραγματοποιεί σεμινάρια και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού. Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται ανάλογα με τις ανάγκες του τόπου εκτός από την ελληνικά, στα αγγλικά και στα γαλλικά. Αν θέλετε να οργανώσετε ένα σεμινάριο εκπαίδευσης Theta Healing στην περιοχή σας, επικοινωνήστε με την ίδια στο 694590012. 

Για να δείτε το περιεχόμενο κάθε εκπαιδευτικού σεμιναρίου μπορείτε να επιλέξετε το πεδίο "Δράσεις - Σεμινάρια" και να ακολουθήσετε το σύνδεσμο του σεμιναρίου για το οποίο επιθυμείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες.

Παρακάτω ακολουθεί το πρόγραμμα των σεμιναρίων για το 2021. Θα χαρούμε να σας συναντήσουμε σε κάποιο από αυτά!

 

Σεμινάρια της τεχνικής Theta Healing®*| Upcoming Classes of the Theta Healing® Technique   

 

by Elina Tsingiroglou | www.thetahealing.com/elina

 

2021 

 

 

Basic DNA

-  ONLINE

-  Διά ζώσης :                          

   Σημείο Επαφής, Κηφισιά

Ιανουάριος 3 - 5, 2021 καθημερινά 16.00 – 21.00

Advanced DNA

-  ONLINE

-  Διά ζώσης :                          

   Σημείο Επαφής, Κηφισιά

Ιανουάριος 8 - 10, 2021 καθημερινά 16.00 – 21.00

Dig Deeper

Σημείο Επαφής, Κηφισιά

Ιανουάριος 16 & 17, 2021 καθημερινά 15.00 – 20.00

Ρυθμός προς το Ιδανικό Βάρος

Σημείο Επαφής, Κηφισιά

Ιανουάριος 24, 2021

μία μέρα 16.00 – 20.00

Υλοποίηση & Αφθονία

Σημείο Επαφής, Κηφισιά

Ιανουάριος 30 & 31, 2021 καθημερινά 16.00 – 21.00

Basic DNA

-  ONLINE

-  Διά ζώσης :                          

   Σημείο Επαφής, Κηφισιά

Φεβρουάριος 5 - 7, 2021 καθημερινά 16.00 – 21.00

Advanced DNA

- ONLINE

Φεβρουάριος 12 - 14, 2021

 

Dig Deeper

-  ONLINE

 

Φεβρουάριος 27 - 28, 2021 καθημερινά 16.00 – 21.00

Ρυθμός προς το Ιδανικό Βάρος

-  ONLINE

 

Μάρτιος 3, 2021

μία μέρα 16.00 – 20.00

Υλοποίηση & Αφθονία

-  ONLINE

 

Μάρτιος 13 & 14, 2021

καθημερινά 16.00 – 21.00

Basic DNA

-  ONLINE

 

Μάρτιος 19-21, 2021

καθημερινά 16.00 – 21.00

Advanced DNA

-  ONLINE

 

Μάρτιος 26-28, 2021

καθημερινά 16.00 – 21.00

Ρυθμός προς το Ιδανικό Βάρος

-  ONLINE

Μάρτιος 31, 2021

μία μέρα 15.00 – 20.00

Dig Deeper

-  ONLINE

 

Απρίλιος 3 & 4, 2021

καθημερινά 16.00 – 21.00

Υλοποίηση & Αφθονία

-  ONLINE

 

Απρίλιος 10 & 11, 2021 καθημερινά 16.00 – 21.00

Basic DNA

-  ONLINE

 

Απρίλιος 16 - 18, 2021

καθημερινά 16.00 – 21.00

Advanced DNA

-  ONLINE


Απρίλιος 23 - 25, 2021

καθημερινά 16.00 – 21.00

 

 

 

Ρυθμός προς το Ιδανικό Βάρος

-  ONLINE

 

Μάιος 9, 2021

μία μέρα 16.00 – 21.00

Dig Deeper

-  ONLINE

-  Διά ζώσης :

Σημείο Επαφής, Κηφισιά

Μάιος 15 & 16, 2021

καθημερινά 16.00 – 21.00

Υλοποίηση & Αφθονία

-  ONLINE

-  Διά ζώσης :

Σημείο Επαφής, Κηφισιά

Μάιος 22 & 23, 2021

καθημερινά 16.00 – 21.00

Basic DNA

-  ONLINE

-  Διά ζώσης :

Σημείο Επαφής, Κηφισιά

Μάιος 29 - 31, 2021

καθημερινά 16.00 – 21.00

Advanced DNA

-  ONLINE

-  Διά ζώσης :

Σημείο Επαφής, Κηφισιά

Ιούνιος 4 - 6, 2021

καθημερινά 16.00 – 21.00

Dig Deeper

-  ONLINE

-  Διά ζώσης :

Σημείο Επαφής, Κηφισιά

Ιούνιος 12 & 13, 2021 καθημερινά 16.00 – 21.00

Basic DNA

Advanced DNA

Dig Deeper

Ρυθμός προς το Ιδανικό Βάρος

Υλοποίηση και Αφθονία

ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Ο χώρος διεξαγωγής των σεμιναρίων θα ανακοινωθεί σύντομα

Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν στα ελληνικά και στα αγγλικά

Ιούνιος 20 - 30, 2021

Το αναλυτικό πρόγραμμα για κάθε σεμινάριο, θα ανακοινωθεί τον Απρίλιο

 

*Theta Healing® and Theta Healer® are registered trademarks of THInK at www.thetahealing.com

 

 

ONLINE - THETA HEALING® DNA ADVANCED στην Κηφισιά | 26 έως 28 Μαρτίου 2021

με την Ελίνα Τσινγκίρογλου

Πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια και θεραπεύτρια από το THiNK(Theta Healing Institute of Knowledge) και την ιδρύτριά του Vianna Stibal

 

Το σεμινάριο προχωρημένης εκπαίδευσης Theta Healing εκτείνεται στην πληροφορία που δίνεται στο σεμινάριο βασικής εκπαίδευσης με σκοπό να εμβαθύνει ο εκπαιδευόμενος στην κατανόηση των επτά επιπέδων της ύπαρξης που μας περιβάλλουν και να μάθει να συνδέεται με κάθε ένα από αυτά.

Ως εκπαιδευόμενος/η θα μάθεις πως να καθαρίζεις μνησικακία, όρκους και δεσμεύσεις που σε κρατούν στο παρελθόν. Θα ανακαλύψεις πως να κάνεις τις ασκήσεις «Θεραπείας του Μωρού στη Μήτρα» και «Θεραπείας της Ραγισμένης Ψυχής». Θα λάβεις ενσταλλάξεις από τον εκπαιδευτή που θα φέρουν βαθιά θεραπεία και φώτιση στη ζωή σου.
Το σεμινάριο αυτό είναι μια απολαυστική εμπειρία για τον εκπαιδευόμενο αφού γεμίζει από πολλά νέα και θετικά συναισθήματα, όπως να γνωρίζει πως να εκτιμάει το τώρα και τι αίσθηση έχει η αυτοαποδοχή από το έβδομο επίπεδο της ύπαρξης.
Ως εκπαιδευόμενος στο ThetaHealing, θα συνεχίσεις να μαθαίνεις και να τελειοποιείσαι στην εργασία με τις πεποιθήσεις, να βελτιώνεις τις γνώσεις σου για τις ενσταλλάξεις και να μάθεις πώς να διαφοροποιείσαι ανάλογα με τα διαφορετικά επίπεδα της ύπαρξης και τη γνώση που αποκομίζεις για κάθε επίπεδο μέσω διαφόρων ασκήσεων βασισμένων στις πληροφορίες που μαθαίνουμε στο σεμινάριο της βασικής εκπαίδευσης. 
Με την ολοκλήρωση του Σεμιναρίου Προχωρημένου Εκπαιδευτικού, θα έχεις αναπτύξει ένα ισχυρό θεμέλιο στα βασικά του ThetaHealing και μπορείς είτε να επιλέξεις να γίνεις Εκπαιδευτής ThetaHealing είτε να συνεχίσεις το μονοπάτι σου ως ThetaHealing Practitioner.

Δινεται πιστοποίηση από το THiNK (Theta Healing Institute of Knowledge)

 

Επένδυση παρακολούθησης:

ONLINE: 300 ευρώ (στην τιμή αυτή δεν περιλαμβάνεται το βιβλίο. Περιλαμβάνεται το εγχειρίδιο) | Κόστος επανάληψης του σεμιναρίου: 150 ευρώ (στην τιμή αυτή δεν περιλαμβάνεται το βιβλίο και το εγχειρίδιο)

 

Διάρκεια σεμιναρίου: 

Παρασκευή έως Κυριακή (τρεις μέρες)

'Ωρες διεξαγωγής του σεμιναρίου: καθημερινά 16.00 - 21.00 


Τηλέφωνα επικοινωνίας: 
Ελίνα Τσινγκίρογλου 6945900012 & 2108071774

Περισσότερες πληροφορίες για την Ελίνα:
http://pointofcontact.gr/index.php/el/elina

www.thetahealing.com/elina 

Συνεδρίες Theta Healing®

Τι είναι το ThetaHealing®;

Η μέθοδος Theta Healing® δημιουργήθηκε από τη Vianna Stibal (ΗΠΑ), ιδρύτρια του Ινστιτούτου της  Γνώσης Theta Healing® στο Idaho Falls στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι μια θεραπευτική τεχνική η οποία επικεντρώνεται στην εξάλειψη των περιοριστικών πεποιθήσεων που μας εμποδίζουν να βιώσουμε τη χαρά, την επιτυχία και την αφθονία σε όλους τους τομείς της ζωής μας και εξασκείται σε όλο τον κόσμο εδώ και είκοσι χρόνια από 650.000 θεραπευτές.

Από που προέρχονται αυτές οι πεποιθήσεις όμως;

Κάποιες  πεποιθήσεις  μας  δημιουργήθηκαν τα πρώτα τρυφερά  χρόνια  της  ζωής μας από το οικείο μας περιβάλλον και κάποιες άλλες τις έχουμε κληρονομήσει από τους προγόνους μας μέσω του DNA. Υπάρχουν και κάποιες  που απορροφούμε καθημερινά από το συλλογικό ασυνείδητο.

Πως μπορούμε να απαλλαγούμε από τις  πεποιθήσεις  που πλέον δεν μας εξυπηρετούν;

Σε μία συνεδρία Theta Healing αυτό είναι εφικτό! Μέσω των εγκεφαλικών κυμάτων Theta, τη συχνότητα του ονειρέματος, στην οποία βρισκόμαστε λίγο πριν τον ύπνο, διεισδύουμε στο υποσυνείδητο και ανασύρουμε με εύκολο τρόπο τα μπλοκαρίσματα και τα τραύματα που φέρουμε στην υπαρξή μας. Η συχνότητα αυτή επιτρέπει τη σύνδεση με την Πηγή της ζωής και τη στιγμιαία θεραπεία και υλοποίηση των καλών στη ζωή μας. Σε μία μόλις συνεδρία μπορείτε να δείτε θέματα της ζωής σας που διαιωνίζονται, να επιλύονται σε λίγα μόλις λεπτά.

Τι μπορούμε να επιτύχουμε σε μία συνεδρία ThetaHealing®;

-           Μπορούμε να εξαλείψουμε τις  περιοριστικές  πεποιθήσεις  που μπορεί να έχουμε σε σχέση με τον έρωτα και τη συντροφικότητα, τις ανθρώπινες σχέσεις, την αυταξία, την επαγγελματική και οικονομική επιτυχία, τη διάδραση με τους  άλλους ανθρώπους, το ιδανικό βάρος κ.α. και να τις αντικαταστήσουμε πεποιθήσεις που εγγυώνται απεριόριστες δυνατότητες στη ζωή μας.

-           Μπορούμε να εξαλείψουμε εθισμούς  παντός  είδους (ουσίες, αλκοόλ, κάπνισμα, δράμα... )

-           Μπορούμε να καθαρίσουμε συνδέσεις με άτομα και καταστάσεις  που «κλέβουν» την ενέργειά μας, να ενισχύσουμε το ενεργειακό μας  πεδίο με προστασία.

-           Μπορούμε να σκάψουμε «στο μέλλον» και να εξαλείψουμε τα εμπόδια που υποσυνείδητα έχουμε βάλει προκειμένου να υλοποιήσουμε τα όνειρα και τις επιθυμίες μας για τη ζωή μας  γενικότερα  και ειδικότερα  για σχέδια  που έχουμε.

-           Μπορούμε να καθαρίσουμε την ύπαρξη μας αλλά και το χώρο που ζούμε ή εργαζόμαστε από σκεπτομορφές, οντότητες, δεσμεύσεις, όρκους, ή κατάρες.

-           Μπορούμε να ενσταλλάξουμε το χώρο μας με ποιότητες αγάπης ευημερίας και χαράς και ότι άλλο φωτεινό επιθυμούμε να έχουμε στη ζωή μας.

-           Μπορούμε να πάρουμε και να δώσουμε μηνύματα σε αγαπημένους μας  που έχουν φύγει από αυτή τη ζωή και σε άλλους  που πρόκειται να έρθουν.

-           Μπορούμε να εξαλείψουμε ασθένειες που σχετίζονται με πεποιθήσεις που έχουμε.

-           Μπορούμε να προσελκύσουμε τη δίδυμη φλόγα μας.

 

Αυτά και πολλά άλλα είναι τα μαγικά κλειδιά που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε με τη μέθοδο ThetaHealing® που αλλάζει καθημερινά τις ζωές των ανθρώπων σε ολόκληρο τον πλανήτη!

Ζήσε κι εσύ την εμπειρία μιας συνεδρίας ThetaHealing® με την Ελίνα Τσινγκίρογλου, πιστοποιημένη θεραπεύτρια και εκπαιδεύτρια από το THINK (Theta Healing Institute of Knowledge).

 

Για να κλείσετε ραντεβού μπορείτε να επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 2108071774 & 6945900012

Sessions also in english | Session aussi en francais