HomeSuper User

Εσύ & ο Δημιουργός | Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Νοεμβριου 2022 | δια ζώσης στη Ζάκυνθο ή onlıne

Διάρκεια: 2 ημέρες

Μπορείς να θυμηθείς το πεδίο αγάπης από το οποίο προέρχεσαι; Μπορείς να θυμηθείς ότι ήρθες να εφαρμόσεις την αγάπη σε αυτή την ενσάρκωση; Με ποιους τρόπους, θα αναρωτιέσαι. Μα φυσικά αγαπώντας τον εαυτό σου, το Δημιουργό, το σημαντικό για σένα πρόσωπο, την οικογένεια, τους φίλους σου, τον πλανήτη που βρίσκεσαι… Κι αν τα προγράμματα που έχεις λένε ότι αυτό είναι αδύνατο, πως μπορείς να κατακτήσεις αυτή την Αγάπη;

Στο σεμινάριο Εσύ και ο Δημιουργός θα διδαχθείς πως να κατανοείς τους μηχανισμούς του δικού σου υποσυνείδητου νου. Πώς λειτουργεί το σώμα σου στην επίλυση προβλημάτων και πώς μπορείς να γνωρίζεις πραγματικά τη διαφορά μεταξύ της επικοινωνίας με την ενέργεια του Δημιουργού και της επικοινωνίας με το εγώ σου ή με τον ανώτερο εαυτό σου.

Θυμήσου ότι ο Δημιουργός είναι ενέργεια τέλειας αγάπης στην πιο αγνή μορφή της. Είναι αγάπη που γνωρίζει και μεταμορφώνει. Αυτή η ενέργεια, αυτή η ζωτική δύναμη, βρίσκεται σε κάθε άτομο. Θα διδαχθείς τη διάκριση και θα μάθεις πως να εκπαιδεύσεις εκ νέου το υποσυνείδητό σου ώστε να εργάζεται για εσένα.

Προαπαιτούμενα: Basic, Advanced, Dig Deeper

 

Σάββατο 19.11 & Κυριακή 20.11

Ώρες διεξαγωγής: 09.00 - 13.00

Soulmate | Συντροφικές Σχέσεις 3 & 4 Οκτωβρίου 2022

Σε αυτό το σεμινάριο θα πας βαθιά για να καθαρίσεις γενετικές πεποιθήσεις και φόβους που σε εμποδίζουν να βρεις την αδελφή ψυχή σου στα μάτια ενός συντρόφου.

Σε αυτές τις δύο μέρες θα μάθεις τι πραγματικά ψάχνεις από ένα σύντροφο και πως να προσελκύσεις αυτή την όμορφη ενέργεια στη ζωή σου χωρίς καν να προσπαθήσεις. 

Έλα να ανακαλύψεις τι λείπει από τη σχέση σου και επίτρεψε στον εαυτό σου να ξαναβρεί την αυτοπεποίθησή του. Μέα από την εργασία που θα γίνει τις δύο μέρες θα μάθεις πως να προσελκύσεις την αδελφή ψυχή σου ή πως να ξανανάψεις τη φλόγα στην υπάρχουσα σχέση σου, έτσι ώστε να γίνετε ο ένας για τον άλλον πιο συμβατοί.

Θυμίσου ότι η αγάπη είναι παντού, αλλά αν δεν είσαι εντελώς ανοιχτή, ανοιχτός, συνειδητά, μπορεί εύκολα να σε προσπεράσει χωρίς να προλάβεις να το αντιληφθείς.

 

Το σεμινάριο αυτό αφορά σε όσους θέλουν να προσελκύσουν τον ιδανικό ή την ιδανική σύντροφο, σε όσους νιώθουν ότι έχουν "χάσει επεισόδια" σε αυτόν τον τομέα και επιθυμούν να κάνουν μια νέα αρχή στη ζωή τους, αλλά και σε όσους θέλουν να αναζωογονήσουν τη σχέση τους και να ερωτευτούν ξανά τον άνθρωπο με τον οποίο συμπορεύονται χρόνια! Αφορά επίσης σε όσους θεραπευτές συναντούν στις συνεδρίες τους αντίστοιχα θέματα και θέλουν να βοηθήσουν τυς πελάτες τους να κάνουν το επόμενο βήμα, προσφέροντας καθοδήγηση και ασκήσεις που θα τους βοηθήσουν.

 

Προαπαιτούμενα: Basic DNA, Advanced DNA, Dig Deeper

 

Δευτέρα 3 & Τρίτη 4 Οκτωβρίου | Ώρες 16.00 - 21.00 με μικρά διαλείμματα

 

Κόστος σεμιναρίου 300 ευρώ

 

 

 

 

Οργάνωση Ζωής | Πρόγραμμα εβδομαδιαίων συνεδριών

Το πρόγραμμα αυτό αφορά σε μια σειρά ατομικών συναντήσεων online με σκοπό την οργάνωση της ζωής σε όλα τα επίπεδα. Μέσα από αυτό το πρόγραμμα θα συνειδητοποιήσεις τα μοτίβα περιοριστικών συμπεριφορών στη ζωή σου και θα μάθεις να θέτεις στίχους και να τους επιτυγχάνεις σε συγκεκριμένες προθεσμίες που θα έχουμε σχεδιάσει μαζί.

Το πρόγραμμα αυτό έχει και εργασία για το σπίτι αλλά και βιωματικές πρακτικές που θα χρειαστεί να κάνεις προκειμένου να δεις τα εμπόδια που πιθανώς έχεις και να μάθεις να τα ξεπερνάς.

Η προοπτική για προσωπική ανάπτυξη, η απόδοση, η οργάνωση και διαχείρηση του χρόνου σου, όπως και οι τεχνικές για να είσαι πιο αποδοτική,-ος στη ζωή σου είναι κάποια από αυτά που θα έχεις κερδίσει στο πέρας του χρόνου που θα έχεις ορίσει στην αρχή του προγράμματος. Για να γίνει αυτό χρειάζεται από εσένα μια δέσμευση και αφοσίωση στη διαδικασία για τουλάχιστον τρεις μήνες και να θέσεις σαν πρώτο στόχο στην καρδιά σου το να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου!

Ο πρώτος κύκλος αφορά σε 4 ατομικές συνεδρίες διάρκειας μίας ώρας το μήνα για μια περίοδο τριών μηνών (σύνολο 12 συνεδρίες). Αν επιθυμείς, με το πέρας του κύκλου αυτού μπορείς να προχωρήσεις στο δεύτερο κύκλο εμβάθυνσης και μεθοδολογίας με νέο υλικό ασκήσεων και βιωματικών δράσεων.

Κόστος Α' κύκλου: 240 ευρώ το μήνα ή 650 ευρώ όλο το τρίμηνο με προπληρωμή (αντί για 720 ευρώ)

Συνεδρίες θεραπείας του τραύματος της μήτρας με τη μέθοδο Μ.Α.Τ.

Σε αυτή τη συνεδρία, μέσα από μια βαθιά χαλάρωση που επιτυγχάνεται μέσω αναπνοών επιστρέφουμε στην εμβρυακή κατάσταση μέσα στη μήτρα της μητέρας μας. Εκεί αναγνωρίζουμε τα συναισθήματα της μητέρας μας κατά τη διάρκεια της κύησης, αναγνωρίζουμε τις ανάγκες μας ως έμβρυα, και τα συναισθήματά μας, και βλέπουμε πως οι ανάγκες μας αυτή την περίοδο σχετίζονται με τα ένστικτά μας. Μετά από την αναγνώριση, προχωράμε στην επίλυση όλων όσων αναδύθηκαν διαχωρίζοντας τις ανάγκες και τα συναισθήματα του εμβρύου από αυτά της μητέρας.   

Το αποτέλεσμα είναι το άτομο να αισθανθεί ανακούφιση και να συνειδητοποιήσει πως μπορεί για 20, 30, 60 χρόνια να συμπεριφερόταν στη ζωή του σαν ενήλικας μέσα από τα συναισθήματα ή τις ανάγκες της μητέρας του.

Η συνεδρία αυτού του τύπου ενδείκνυται σε άτομα που έχουν, ή είχαν στη ζωή τους  διατροφικές διαταραχές ή κρίσεις πανικού, άτομα που έχουν μια σχέση προκλήσεων με τη μητέρα, άτομα που έχουν αδυναμία υποστήριξης μιας συντροφικής ισορροπημένης σχέσης, ή άτομα που έχουν δυσκολία οριοθέτησης. 

Η συνεδρία είναι βασισμένη στη μέθοδο Μ.Α.Τ. (Metaphysical Anatomy Technique), διαρκεί μία ώρα και μπορεί να γίνει δια ζώσης ή online

Με την Ελίνα Τσινγκίρογλου, πιστοποιημένη θεραπεύτρια της μεθόδου ΜΑΤ (Metaphysical Anatomy Technique) και της ιδρύτριάς της Evette Rose

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2108071774 & 6945900012

Οι συνεδρίες γίνονται στα ελληνικά, αγγλικά και γαλλικά | The sessions are private and can be done in english, in person or online | Les sessions sonts privees et peuvent etre realisees en francais, sur place ou online

Theta Healing® Υλοποίηση και Αφθονία | 17 & 18 Οκτωβρίου 2022 | Online ή / και Δια ζώσης

Η αρμονία σε όλους τους τομείς της ζωής μας (οικογένεια, συντροφική σχέση, υγεία, εργασία, πνευματικότητα, δημιουργικότητα), η οικονομική ελευθερία και η χαρά είναι αυτά που προσδιορίζουν τον όρο Αφθονία!

Όλοι γνωρίζουμε ή έχουμε έστω ακούσει για το Νόμο της Έλξης. Πολλοί από εμάς εστιάζουμε σε μία θετική στάση ζωής. Παρόλα αυτά μόνο κάποιοι έχουν πραγματική αφθονία στη ζωή τους. 

Τι είναι αυτό που εμποδίζει τους ανθρώπους να αγγίξουν, να βιώσουν και να διατηρήσουν την Αφθονία τους; Μόνο οι περιοριστικές τους πεποιθήσεις! 

Σε αυτό το διήμερο σεμινάριο θα εργαστούμε με μια μακρυά λίστα τέτοιων πεποιθήσεων συνειδητών ή ασυνείδητων και με πεποιθήσεις που μας έχουν «κληροδοτηθεί» από τους προγόνους μας και δημιουργούν προκλήσεις στη ζωή μας σήμερα. Θα γίνουν πολλές ενσταλλάξεις συναισθημάτων που χρειαζόμαστε για να υλοποιήσουμε τα όνειρά μας και θα μας δοθούν πολύ ωραία tips από τη Βαιάννα.

Στο πέρας αυτού του διημέρου θα έχουμε όλα τα εργαλεία για να δομήσουμε μια υπέροχη ζωή, έτσι όπως την ονειρευόμαστε!

Προαπαιτούμενα: DNA Basic | DNA Advanced | Dig Deeper

Δίνεται πιστοποίηση από το THiNK (Theta Healing Institute of Knowledge), καθώς και το εγχειρίδιο του σεμιναρίου

Κόστος: 
325 ευρώ δια ζώσης | 300 ευρώ  online

Κόστος επανάληψης του σεμιναρίου: 150 ευρώ

Ώρες διεξαγωγής: 16.00 – 21.00 | Δύο μέρες Δευτερα και Τριτη

Περισσότερα για την Ελίνα:
www.thetahealing.com/elina
https://pointofcontact.gr/index.php/el/elina

Πληροφορίες και Κρατήσεις: 2108071774 & 6945900012

Εκπαίδευση THETA HEALING® DNA BASIC | 30 Σεπτεμβρίου, 1 & 2 Οκτωβρίου 2022 | Online ή / και Δια Ζώσης στην Κηφισιά

με την Ελίνα Τσινγκίρογλου 

Πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια και θεραπεύτρια από το THiNK(Theta Healing Institute of Knowledge) και την ιδρύτριά του Vianna Stibal


Θέλεις να κάνεις μια νέα αρχή στη ζωή σου χωρίς εμπόδια; Αντιμετωπίζεις προκλήσεις στην καθημερινότητά σου, στην υγεία ή στην ψυχολογία σου και πιστεύεις ότι ήρθε πια η ώρα για ένα restart; Είσαι θεραπευτής, καλλιτέχνης, σύμβουλος, επιχειρηματίας, υπάλληλος, δάσκαλος και χρειάζεσαι να μπει φρεσκάδα στη ζωή σου και στη δημιουργικότητά σου έτσι ώστε να εμπνέεις τον εαυτό σου, τους συνεργάτες, τους φίλους και την οικογένειά σου; Έλα να γνωρίσεις τη μέθοδο ThetaHealing® και να απολαύσεις τα δώρα της. Έλα να μάθεις πως θα τα προσφέρεις στον εαυτό σου και σε όσους αγαπάς.

Τι είναι η μέθοδος ThetaHealing®;

Η μέθοδος Theta Healing® δημιουργήθηκε από τη Vianna Stibal, ιδρύτρια του Ινστιτούτου της Γνώσης Theta Healing® στο Idaho Falls στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι μια θεραπευτική τεχνική η οποία επικεντρώνεται στην εξάλειψη των περιοριστικών πεποιθήσεων που μας εμποδίζουν να βιώσουμε τη χαρά, την επιτυχία και την αφθονία σε όλους τους τομείς της ζωής μας και εξασκείται σε όλο τον κόσμο εδώ και είκοσι χρόνια από 1.000.000 θεραπευτές.

Από που προέρχονται αυτές οι πεποιθήσεις όμως; 

Κάποιες πεποιθήσεις μας δημιουργήθηκαν τα πρώτα τρυφερά χρόνια της ζωής μας από το οικείο μας περιβάλλον και κάποιες άλλες τις έχουμε κληρονομήσει από τους προγόνους μας μέσω του DNA. Υπάρχουν και κάποιες που απορροφούμε καθημερινά μέσω της συλλογικής συνείδησης.

Τι επιτυγχάνει κανείς παρακολουθώντας την εκπαίδευση θεραπευτών Theta Healing® DNA Basic;

Η Βασική εκπαίδευση εστιάζει στην ενεργοποίηση των 12 κλώνων του DNA που ενυπάρχουν σε κάθε άνθρωπο.
Η καρδιά του σεμιναρίου είναι κυρίως βιωματική και βασίζεται στην εξάσκηση τεχνικών που επιτρέπουν στο άτομο να αλλάξει τα μοτίβα της ζωής του τα οποία βασίζονται σε βασικές, γενετικές, ιστορικές και ψυχικές πεποιθήσεις, που έχουν δημιουργηθεί είτε από το ίδιο το άτομο, είτε από το εξωτερικό περιβάλλον.
Στο ThetaHealing πιστεύουμε ότι κληρονομούνται πεποιθήσεις ακόμα και συναισθήματα από τους προγόνους. Το επίπεδο αυτό το ονομάζουμε γενετικό.
Οι εκπαιδευόμενοι βιώνουν ένα άνοιγμα στην Ανιδιοτελή Αγάπη του Δημιουργού. Κάθε ένας μαθαίνει να αναγνωρίζει τις πεποιθήσεις του όπως και να τις αφαιρεί από τον ίδιο και από τους άλλους στο σεμινάριο. Αυτή η τεχνική μπορεί γρήγορα να ανασύρει συστήματα πεποιθήσεων, δείχνοντας στο σώμα πως να αντικαθιστά περιοριστικές πεποιθήσεις ή συναισθήματα με θετικά. 

Τι άλλο περιλαμβάνει η εκπαίδευση;

- Μαθαίνουμε γιατί δημιουργούμε καταστάσεις στη ζωή μας και τι μαθαίνουμε από αυτές
- Μαθαίνουμε πως να εργαζόμαστε με πνευματικούς οδηγούς και φύλακες αγγέλους 
- Μαθαίνουμε πως να υλοποιούμε αυτά που επιθυμούμε στη ζωή μας
- Κάνουμε μελλοντικές αναγνώσεις
- Μαθαίνουμε πως να εξισορροπούμε τη διάθεσή μας (και τις ορμόνες μας)
- Μαθαίνουμε για τις Αδελφικές Ψυχές
- Μαθαίνουμε πως να καθαρίζουμε ενεργειακά τον εαυτό μας, τους άλλους και τους χώρους όπου βρισκόμαστε
- Μαθαίνουμε για τα παράσιτα, πως να αποτοξινωνομαστε, πως να αφαιρούμε ενεργειακά άγκιστρα 
- Μαθαίνουμε για τα Επτά Επίπεδα της Ύπαρξης και πως θεραπεύει κανείς μέσα από αυτά
- Βιώνουμε τη Δύναμη της Σύνδεσης του Δημιουργού όλων όσων υπάρχουν.

Σε ποιούς απευθύνεται η εκπαίδευση;

Απευθύνεται σε όσους θέλουν να εργαστούν με τον εαυτό τους και να μεταμορφώσουν κυριολεκτικά τη ζωή τους και σε όσους θέλουν να βοηθήσουν άλλους ανθρώπους να κάνουν το ίδιο. 

Απευθύνεται σε ενεργειακούς ή κλασικούς θεραπευτές, δασκάλους, συμβούλους ή coach, οι οποίοι εφαρμόζοντας τις τεχνικές της μεθόδου Θήτα θα βοηθήσουν πολύ γρήγορα τους μαθητές και θεραπευόμενούς τους να βιώσουν αλλαγές στη ζωή τους.
Απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να διάγουν τη ζωή τους βάσει της αποστολής της ψυχής και τολμούν μια νέα αρχή! Απευθύνεται σε όλους τους καλλιτέχνες της ζωής.

Το σεμινάριο ThetaHealing Basic DNA είναι το πρώτο σεμινάριο το οποίο μπορεί να σε πιστοποιήσει ως ThetaHealing Practitioner. Το Basic DNA και το Advanced DNA είναι τα δύο βασικά σεμινάρια που θα σου δώσουν τα πιο σημαντικά εργαλεία για να αρχίσεις το ταξίδι σου ως ThetaHealer.

Δεν υπάρχουν προαπαιτούμενα για να παρακολουθήσει κανείς το σεμινάριο.

Κόστος:

300 ευρώ online (το βιβλίο δεν περιλαμβάνεται στην τιμή/ περιλαμβάνεται μόνο το εγχειρίδιο)

325 ευρώ δια ζώσης (περιλαμβάνονται το βιβλίο και το εγχειρίδιο)


Για τα άτομα που θέλουν να το επαναλάβουν το κόστος είναι 150 ευρώ για παρακολούθηση online και 170 ευρώ για παρακολούθηση δια ζώσης, για τις τρεις μέρες, και σε αυτό δεν περιλαμβάνονται το βιβλίο και το εγχειρίδιο

Λαμβάνετε Πιστοποίηση σπουδών από το ινστιτούτο THiNK


Διάρκεια σεμιναρίου: 
Παρασκευή 30.9.22 ώρες 18.00 έως 21.30

Σάββατο 09.00 έως 13.00 και

Κυριακή 16.00 έως 20.00 

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 

Ελίνα Τσινγκίρογλου 6945900012 & 2108071774

Περισσότερες πληροφορίες για την Ελίνα:
http://pointofcontact.gr/index.php/el/elina

www.thetahealing.com/elina 

 

Εκπαίδευση Theta Healing® DIG DEEPER | 14 & 16 Νοεμβρίου 2022 | Ζάκυνθος ή διαδικτυακά

με την Ελίνα Τσινγκίρογλου

Πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια και θεραπεύτρια από το THiNK (Theta Healing Institute of Knowledge) και την ιδρύτριά του Vianna Stibal


Έχεις παρακολουθήσει το Βασικό και Προχωρημένο σεμινάριο εκπαίδευσης Theta Healing και θέλεις να τελειοποιήσεις την τεχνική "σκαψίματος" έτσι ώστε να διατηρείς την εστίασή σου και να είσαι πιο αποτελεσματικός στην εργασία αυτή με τον εαυτό σου ή / και με τους πελάτες σου; Έλα να μάθεις τους τρόπους που θα σε βοηθήσουν να το κάνεις πιο γρήγορα και πιο εύκολα! 
Το σεμινάριο αυτό είναι πλέον προαπαιτούμενο (από τον Ιανουάριο 2018) για οποιοδήποτε άλλο σεμινάριο της τεχνικής Theta Healing θελήσεις να παρακολουθήσεις.

Το Theta Healing είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που μας βοηθάει να φτάσουμε στο σημείο εκείνο που ξεκινούν τα ζητήματά μας και αυτό γιατί οι εκπαιδευόμενοι διδάσκονται μια εξαιρετική τεχνική που ονομάζεται "σκάψιμο". Αυτή η προσέγγιση μας επιτρέπει να ανακαλύψουμε άνετα τις αόριστες και βαθιές υποσυνείδητες σκέψεις και πεποιθήσεις που μπορούν να μας μπλοκάρουν. Στο Theta Healing χρησιμοποιούμε ανιδιοτελή αγάπη, κάνουμε εργασία με τις πεποιθήσεις και εργασία με τα συναισθήματα.

Αυτό το σεμινάριο είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να εκπαιδεύσει κατάλληλα όλους εσάς τους Θεραπευτές Theta® σε αυτή την απαραίτητη τεχνική, να σας προσφέρει σταθερότητα και γείωση και κάποιες συμβουλές που χρειάζεστε, ώστε να αισθάνεστε αυτοπεποίθηση για να σκάψετε και να βρείτε στους πελάτες σας τις θεμελιώδεις πεποιθήσεις που μπλοκάρουν τη ζωή τους. 

Για να αναγνωρίσουμε με επιτυχία την προέλευση του προβλήματος, χρειάζεται να έχουμε ανοιχτή καρδιά, αλλιώς δεν θα ξέρουμε ποιες πεποιθήσεις πρέπει να αλλάξουμε. Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι οι αλλαγές που κάνουμε μπορεί να είναι μόνο προσωρινές και οι αρνητικές πεποιθήσεις που δεν έχουν καθαρίσει, μπορεί να είναι εμπόδια στην πραγματική επούλωση. 

Αυτό το σεμινάριο θα σας δώσει τη δυνατότητα να βοηθήσετε τους πελάτες σας να κατανοήσουν τις δικές τους συμπεριφορές και ζωές, στη συνέχεια θα τους βοηθήσετε να κάνουν θεραπευτικές αλλαγές και να αισθάνονται ισορροπημένοι και σαφείς κατά την ολοκλήρωση των συνεδριών τους μαζί σας. 

Με την ολοκλήρωση του Dig Deeper Seminar, θα έχετε επαρκή γνώση και εμπειρία για να συνεχίσετε να εργάζεστε με πίστη στον εαυτό σας και σε άλλους. Θα μπορείτε να γνωρίζετε όλες τις τεχνικές για να απελευθερώσετε και να αποκαλύψετε τις κρυφές πεποιθήσεις μέσα από τις οποίες λειτουργούμε. Κάτω από την καθοδήγηση του εκπαιδευτή σας, θα έχετε αρκετό χρόνο πρακτικής σε αυτή την τάξη.

Προαπαιτούμενα: Σεμινάριο Βασικής (DNA BASIC) και Σεμινάριο Προχωρημένης Εκπαίδευσης (DNA  ADVANCED)

Κόστος: 300 ευρώ για online παρακολουθηση και 315 ευρω για παρακολουθηση απο κοντα 

Περιλαμβάνεται: 
- Εγχειρίδιο ThetaHealing®

Διάρκεια σεμιναρίου: 
Δευτέρα & Τρίτη 16.00 - 21.00 με μικρά διαλείμματα.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 
Ελίνα Τσινγκίρογλου 6945900012 & 2108071774


 

Περισσότερες πληροφορίες για την Ελίνα:
http://pointofcontact.gr/index.php/el/elina
https://www.thetahealing.com/elina.html 

 

Πρόγραμμα 2022 των σεμιναρίων της τεχνικής Theta Healing® με την Ελίνα Τσινγκίρογλου

 

 

ΣεμινάριατηςτεχνικήςTheta Healing®*

με την Ελίνα Τσινγκίρογλου

www.thetahealing.com/elina

 

2022

 

Ρυθμός προς το Ιδανικό Βάρος

Ιανουάριος 10, 2022 (Δευτέρα)

μία μέρα 16.00 – 21.00

Basic DNA

Ιανουάριος 20 - 22, 2022 (Πέμπτη έως Σάββατο)

καθημερινά 16.00 – 21.00

Advanced DNA

Ιανουάριος 23 - 25, 2022

Κυριακή έως και Τρίτη 16.00 – 21.00

Dig Deeper

Ιανουάριος 30 & 31 - 10, 2022

Κυριακή & Δευτέρα 16.00 – 21.00

Συντροφικές Ψυχές

Φεβρουάριος 12 & 13, 2022

Σάββατο & Κυριακή 11.00 – 16.00

Υλοποίηση & Αφθονία

Φεβρουάριος 14 & 15, 2022 (Δευτέρα & Τρίτη)

καθημερινά 16.00 – 21.00

Ρυθμός προς το Ιδανικό Βάρος

Φεβρουάριος 25, 2022 (Παρασκευή)

μία μέρα 16.00 – 21.00

Basic DNA

Φεβρουάριος 26 έως 28

Σάββατο & Κυριακή 11.00 - 16.00, Δευτέρα 16.00 – 21.00

Advanced DNA

Μάρτιος 10 - 12, 2022 (Πέμπτη έως και Σάββατο) καθημερινά 16.00 – 21.00

Dig Deeper

Μάρτιος 14 & 15, 2022 (Δευτέρα & Τρίτη)

Καθημερινά 16.00 – 21.00

Basic DNA

Μάρτιος 18 έως 20, 2022

Παρασκευή 16.00 – 21.00|Σάββατο και Κυριακή 11.00 - 15.00

Υλοποίηση & Αφθονία

Μάρτιος 21 & 22, 2022 (Δευτέρα & Τρίτη)

καθημερινά 16.00 – 21.00

Ρυθμός προς το Ιδανικό Βάρος

Μάρτιος 28, 2022 | Δευτέρα 16.00 – 21.00

Advanced DNA

Απρίλιος 1 - 3, 2022

Παρασκευή 16.00 – 21.00|Σάββατο & Κυριακή 11.00 - 16.00

Συντροφικές Ψυχές

Απρίλιος 4 & 5, 2022

Δευτέρα & Τρίτη 16.00 – 21.00

Basic DNA

Απρίλιος 10 - 12, 2022

Κυριακή, Δευτέρα & Τρίτη 16.00 – 21.00

Συντροφικές Ψυχές

Μάιος 7 & 8, 2022

Σάββατο & Κυριακή 10.00-15.00

Advanced DNA

Μάιος 8 - 10, 2022

Κυριακή, Δευτέρα & Τρίτη 16.00 – 21.00

Dig Deeper

Μάιος 14 & 15, 2022

Σάββατο & Κυριακή 11.00 - 16.00

Υλοποίηση & Αφθονία

Μάιος 23 & 24, 2022

Δευτέρα & Τρίτη 16.00 - 21.00

Εσύ και ο Δημιουργός

Μάιος 28 & 29, 2022

Σάββατο & Κυριακή 10.00 - 16.00

Advanced DNA

Ιούνιος 2 έως 4, 2022

Πέμπτη έως Σάββατο 17.00 - 21.00 

Ρυθμός προς το Ιδανικό Βάρος

Ιούνιος 23, 2002 (Πέμπτη)

μία μέρα 17.00 – 21.00

Basic DNA

Ιούνιος 11 έως 13, 2022                                         ΖΑΚΥΝΘΟΣ

τρεις μέρες 17.00 - 21.00

Εσύ και ο Δημιουργός

Ιούνιος 20 & 21, 2022

Δευτέρα & Τρίτη 16.00 - 21.00

Basic DNA

Ιούνιος 26 - 28, 2022

Δευτέρα & Τρίτη 16.00 - 21.00

Advanced DNA

Ιούλιος 3 – 5, 2022

Κυριακή, Δευτέρα & Τρίτη 16.00 - 21.00

Dig Deeper

Ιούλιος 11 & 12, 2022

Δευτέρα & Τρίτη 16.00 - 21.00

Advanced DNA     

Ιούλιος 28 – 30, 2022                                              ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Πέμπτη, Παρασκευή & Σάβατο 17.00 - 21.00

Εσύ & ο Δημιοργός

Σεπτεμβριος 3 & 4, 2022

Σάββατο & Κυριακή  10.00 - 15.00

Basic DNA

Σεπτέμβριος 2 – 4, 2022

Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή 16.00 - 21.00

ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΑΤΟΜΙΑ

 Σεπτέμβριος 14 - Οκτώβριος 2, 2022                          ΚΗΦΙΣΙΑ & ONLINE

 Αναλυτικό πρόγραμμα στο πεδίο "Δράσεις - Σεμινάρια"

Dig Deeper

Σεπτέμβριος 19 & 20, 2022

Δευτέρα & Τρίτη 16.00 – 21.00

Ρυθμός προς το Ιδανικό Βάρος

Σεπτέμβριος 26, 2022

Δευτέρα 16.00 – 21.00

Basic DNA

Σεπτέμβριος 30, Οκτώβριος 1 & 2, 2022

Παρασκευή 09.00 - 12.30 ή 18.00 - 21.30

Σάββατο 09.00 - 13.00 & Κυριακή 16.00 – 20.00

Advanced DNA Οκτώβριος 3 έως 5, 2022

Δευτέρα & Τρίτη 10.00 – 14.00 | Τετάρτη 18.00 - 21.30

Συντροφικές Ψυχές

Οκτώβριος 3 & 4, 2022

Δευτέρα & Τρίτη 16.00 – 21.00

Υλοποίηση & Αφθονία

Οκτώβριος 17 & 18, 2022

Δευτέρα & Τρίτη 16.00 – 21.00

Basic DNA

Οκτώβριος 21 -23, 2022

Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή 16.00 – 21.00

Advanced DNA

Νοέμβριος 4 – 6, 2022

Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή 16.00 – 21.00

Dig Deeper

Νοέμβριος 14 & 15, 2022

Δευτέρα & Τρίτη 16.00 – 21.00

Εσύ και ο Δημιουργός

Νοέμβριος 19 & 20, 2022

Σάββατο & Κυριακή 09.00 – 13.00

Συντροφικές Ψυχές

Νοέμβριος 28 & 29, 2022

Δευτέρα & Τρίτη 16.00 – 21.00

Υλοποίηση & Αφθονία

Δεκέμβριος 5 & 6, 2022

Δευτέρα & Τρίτη 16.00 – 21.00

ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΑΤΟΜΙΑ

Ιανουάριος 21 - Φεβρουάριος 8, 2023                     ΠΑΤΡΑ

Αναλυτικό πρόγραμμα στο πεδίο "Δράσεις - Σεμινάρια" 

 

*Theta Healing® and Theta Healer® are registered trademarks of THInK at www.thetahealing.com

 

 

Theta Healing® | Πρόγραμμα Εκπαιδεύσεων 2022

Σεμινάρια εκπαίδευσης της τεχνικής Theta Healing® πραγματοποιούνται καθ'όλη τη διάρκεια της χρονιάς από την Ελίνα Τσινγκίρογλου πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια και θεραπεύτρια από το THINK (Theta Healing Institute of Knowledge και από την ιδρύτριά του Vianna Stibal). Μπορείτε να ενημερώνεστε γι αυτά στο πεδίο "Δράσεις - Σεμινάρια".

Η Ελίνα πραγματοποιεί σεμινάρια και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού. Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται ανάλογα με τις ανάγκες του τόπου εκτός από την ελληνικά, στα αγγλικά και στα γαλλικά. Αν θέλετε να οργανώσετε ένα σεμινάριο εκπαίδευσης Theta Healing στην περιοχή σας, επικοινωνήστε με την ίδια στο 694590012. 

Για να δείτε το περιεχόμενο κάθε εκπαιδευτικού σεμιναρίου μπορείτε να επιλέξετε το πεδίο "Δράσεις - Σεμινάρια" και να ακολουθήσετε το σύνδεσμο του σεμιναρίου για το οποίο επιθυμείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες.

Παρακάτω ακολουθεί το πρόγραμμα των σεμιναρίων για το 2022. Θα χαρούμε να σας συναντήσουμε σε κάποιο από αυτά!

 

 

 

ΣεμινάριατηςτεχνικήςTheta Healing®*

με την Ελίνα Τσινγκίρογλου

www.thetahealing.com/elina

 

2022

Ρυθμός προς το Ιδανικό Βάρος

Ιανουάριος 10, 2022 (Δευτέρα)

μία μέρα 16.00 – 21.00

Basic DNA

Ιανουάριος 20 - 22, 2022 (Πέμπτη έως Σάββατο)

καθημερινά 16.00 – 21.00

Advanced DNA

Ιανουάριος 23 - 25, 2022

Κυριακή έως και Τρίτη 16.00 – 21.00

Dig Deeper

Ιανουάριος 30 & 31 - 10, 2022

Κυριακή & Δευτέρα 16.00 – 21.00

Συντροφικές Ψυχές

Φεβρουάριος 12 & 13, 2022

Σάββατο & Κυριακή 11.00 – 16.00

Υλοποίηση & Αφθονία

Φεβρουάριος 14 & 15, 2022 (Δευτέρα & Τρίτη)

καθημερινά 16.00 – 21.00

Ρυθμός προς το Ιδανικό Βάρος

Φεβρουάριος 25, 2022 (Παρασκευή)

μία μέρα 16.00 – 21.00

Basic DNA

Φεβρουάριος 26 έως 28

Σάββατο & Κυριακή 11.00 - 16.00, Δευτέρα 16.00 – 21.00

Advanced DNA

Μάρτιος 10 - 12, 2022 (Πέμπτη έως και Σάββατο) καθημερινά 16.00 – 21.00

Dig Deeper

Μάρτιος 14 & 15, 2022 (Δευτέρα & Τρίτη)

Καθημερινά 16.00 – 21.00

Basic DNA

Μάρτιος 18 έως 20, 2022

Παρασκευή 16.00 – 21.00|Σάββατο και Κυριακή 11.00 - 15.00

Υλοποίηση & Αφθονία

Μάρτιος 21 & 22, 2022 (Δευτέρα & Τρίτη)

καθημερινά 16.00 – 21.00

Ρυθμός προς το Ιδανικό Βάρος

Μάρτιος 28, 2022 | Δευτέρα 16.00 – 21.00

Advanced DNA

Απρίλιος 1 - 3, 2022

Παρασκευή 16.00 – 21.00|Σάββατο & Κυριακή 11.00 - 16.00

Συντροφικές Ψυχές

Απρίλιος 4 & 5, 2022

Δευτέρα & Τρίτη 16.00 – 21.00

Basic DNA

Απρίλιος 10 - 12, 2022

Κυριακή, Δευτέρα & Τρίτη 16.00 – 21.00

Συντροφικές Ψυχές

Μάιος 7 & 8, 2022

Σάββατο & Κυριακή 10.00-15.00

Advanced DNA

Μάιος 8 - 10, 2022

Κυριακή, Δευτέρα & Τρίτη 16.00 – 21.00

Dig Deeper

Μάιος 14 & 15, 2022

Σάββατο & Κυριακή 11.00 - 16.00

Υλοποίηση & Αφθονία

Μάιος 23 & 24, 2022

Δευτέρα & Τρίτη 16.00 - 21.00

Εσύ και ο Δημιουργός

Μάιος 28 & 29, 2022

Σάββατο & Κυριακή 10.00 - 16.00

Advanced DNA

Ιούνιος 2 έως 4, 2022

Πέμπτη έως Σάββατο 17.00 - 21.00 

Ρυθμός προς το Ιδανικό Βάρος

Ιούνιος 23, 2002 (Πέμπτη)

μία μέρα 17.00 – 21.00

Basic DNA

Ιούνιος 11 έως 13, 2022                                         ΖΑΚΥΝΘΟΣ

τρεις μέρες 17.00 - 21.00

Εσύ και ο Δημιουργός

Ιούνιος 20 & 21, 2022

Δευτέρα & Τρίτη 16.00 - 21.00

Basic DNA

Ιούνιος 26 - 28, 2022

Δευτέρα & Τρίτη 16.00 - 21.00

Advanced DNA

Ιούλιος 3 – 5, 2022

Κυριακή, Δευτέρα & Τρίτη 16.00 - 21.00

Dig Deeper

Ιούλιος 11 & 12, 2022

Δευτέρα & Τρίτη 16.00 - 21.00

Advanced DNA    

Ιούλιος 28 – 30, 2022                                              ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Πέμπτη, Παρασκευή & Σάβατο 17.00 - 21.00

Εσύ & ο Δημιοργός

Σεπτεμβριος 3 & 4. 2022

Σάββατο & Κυριακή 10.00 - 15.00

Basic DNA

Σεπτέμβριος 2 – 4, 2022

Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή 16.00 - 21.00

ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΑΤΟΜΙΑ

Σεπτέμβριος 14 - Οκτώβριος 2, 2022                          ΚΗΦΙΣΙΑ & ONLINE

Αναλυτικό πρόγραμμα στο πεδίο "Δράσεις - Σεμινάρια"

Dig Deeper

Σεπτέμβριος 19 & 20, 2022

Δευτέρα & Τρίτη 16.00 – 21.00

Ρυθμός προς το Ιδανικό Βάρος

Σεπτέμβριος 26, 2022

Δευτέρα 16.00 – 21.00

Συντροφικές Ψυχές

Οκτώβριος 3 & 4, 2022

Δευτέρα & Τρίτη 16.00 – 21.00

Υλοποίηση & Αφθονία

Οκτώβριος 17 & 18, 2022

Δευτέρα & Τρίτη 16.00 – 21.00

Basic DNA

Οκτώβριος 21 -23, 2022

Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή 16.00 – 21.00

Advanced DNA

Νοέμβριος 4 – 6, 2022

Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή 16.00 – 21.00

Dig Deeper

Νοέμβριος 14 & 15, 2022

Δευτέρα & Τρίτη 16.00 – 21.00

Εσύ και ο Δημιουργός

Νοέμβριος 21 & 22, 2022

Δευτέρα & Τρίτη 16.00 – 21.00

Συντροφικές Ψυχές

Νοέμβριος 28 & 29, 2022

Δευτέρα & Τρίτη 16.00 – 21.00

Υλοποίηση & Αφθονία

Δεκέμβριος 5 & 6, 2022

Δευτέρα & Τρίτη 16.00 – 21.00

ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΑΤΟΜΙΑ

Ιανουάριος 21 - Φεβρουάριος 8, 2023                     ΠΑΤΡΑ

Αναλυτικό πρόγραμμα στο πεδίο "Δράσεις - Σεμινάρια"

 

 

 

 

 

THETA HEALING® DNA ADVANCED | 3 έως 5 Οκτωβρίου 2022| Online ή / και Δια ζώσης στην Κηφισιά

με την Ελίνα Τσινγκίρογλου

Πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια και θεραπεύτρια από το THiNK(Theta Healing Institute of Knowledge) και την ιδρύτριά του Vianna Stibal

 

Το σεμινάριο προχωρημένης εκπαίδευσης Theta Healing εκτείνεται στην πληροφορία που δίνεται στο σεμινάριο βασικής εκπαίδευσης με σκοπό να εμβαθύνει ο εκπαιδευόμενος στην κατανόηση των επτά επιπέδων της ύπαρξης που μας περιβάλλουν και να μάθει να συνδέεται με κάθε ένα από αυτά.

Ως εκπαιδευόμενος/η θα μάθεις πως να καθαρίζεις μνησικακία, όρκους και δεσμεύσεις που σε κρατούν στο παρελθόν. Θα ανακαλύψεις πως να κάνεις τις ασκήσεις «Θεραπείας του Μωρού στη Μήτρα» και «Θεραπείας της Ραγισμένης Ψυχής». Θα λάβεις ενσταλλάξεις από τον εκπαιδευτή που θα φέρουν βαθιά θεραπεία και φώτιση στη ζωή σου.
Το σεμινάριο αυτό είναι μια απολαυστική εμπειρία για τον εκπαιδευόμενο αφού γεμίζει από πολλά νέα και θετικά συναισθήματα, όπως να γνωρίζει πως να εκτιμάει το τώρα και τι αίσθηση έχει η αυτοαποδοχή από το έβδομο επίπεδο της ύπαρξης.
Ως εκπαιδευόμενος στο ThetaHealing, θα συνεχίσεις να μαθαίνεις και να τελειοποιείσαι στην εργασία με τις πεποιθήσεις, να βελτιώνεις τις γνώσεις σου για τις ενσταλλάξεις και να μάθεις πώς να διαφοροποιείσαι ανάλογα με τα διαφορετικά επίπεδα της ύπαρξης και τη γνώση που αποκομίζεις για κάθε επίπεδο μέσω διαφόρων ασκήσεων βασισμένων στις πληροφορίες που μαθαίνουμε στο σεμινάριο της βασικής εκπαίδευσης. 
Με την ολοκλήρωση του Σεμιναρίου Προχωρημένου Εκπαιδευτικού, θα έχεις αναπτύξει ένα ισχυρό θεμέλιο στα βασικά του ThetaHealing και μπορείς είτε να επιλέξεις να γίνεις Εκπαιδευτής ThetaHealing είτε να συνεχίσεις το μονοπάτι σου ως ThetaHealing Practitioner.

Δινεται πιστοποίηση από το THiNK (Theta Healing Institute of Knowledge)

 

Επένδυση παρακολούθησης:

ONLINE: 300 ευρώ (στην τιμή αυτή δεν περιλαμβάνεται το βιβλίο. Περιλαμβάνεται το εγχειρίδιο) | Κόστος επανάληψης του σεμιναρίου: 150 ευρώ (στην τιμή αυτή δεν περιλαμβάνεται το βιβλίο και το εγχειρίδιο)

 Δια ζωσης: 325 ευρω (στην τιμη αυτη περιλαμβανεται βιβλιο και εγχειριδιο και τα έξοδα του χώρου)

Διάρκεια σεμιναρίου: 

Δευτέρα και Τρίτη 10.00 έως 13.00

Τετάρτη 18.00 έως 21.00

 

Χώρος διεξαγωγής δια ζώσης: Σημείο Επαφής, Πλειάδων 93 Κηφισιά 14564 και διαδικτυακά


Τηλέφωνα επικοινωνίας: 
Ελίνα Τσινγκίρογλου 6945900012 & 2108071774

Περισσότερες πληροφορίες για την Ελίνα:
http://pointofcontact.gr/index.php/el/elina

www.thetahealing.com/elina