Home

Βασικό | Προχωρημένο | Σεμινάρια Theta Healing στη Ζάκυνθο 2-7/5/2020

Έχετε ποτέ νιώσει ένα κάλεσμα να βοηθήσετε αυτό τον κόσμο να γίνει καλύτερος; Θέλετε να μάθετε από που ξεκινάει αυτό το συναρπαστικό ταξίδι της αυτογνωσίας και αυτοθεραπείας; Και θέλετε να αποκτήσετε ισχυρά εργαλεία που θα πάρετε μαζί σας σε αυτό το ταξίδι;

Στα δύο σεμινάρια (Βασικής, Προχωρημένης εκπαίδευσης) της τεχνικής Theta Healing θα μάθετε πως να εντοπίζετε περιοριστικές πεποιθήσεις που δημιουργήθηκαν από τα πρώτα τρυφερά παιδικά χρόνια της ζωής σας μέχρι σήμερα ή που φέρετε μέσα από τη γενετική προγονική γραμμή σας και θα μάθετε πως να τις αλλάζετε με νέες ωφέλιμες για τη ζωή σας. Στα σεμινάρια αυτά θα διδαχθείτε όλες τις τεχνικές αυτής της γρήγορης και αποτελεσματικής μεθόδου και θα έχετε την ευκαιρία να παρατηρήσετε θεαματικές αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Η μέθοδος Theta Healing® δημιουργήθηκε από τη Vianna Stibal, ιδρύτρια του Ινστιτούτου της Γνώσης Theta Healing® στο Idaho Falls στις Ηνωμένες Πολιτείες ύστερα από μια προσωπική περιπέτεια υγείας που είχε. Είναι μια θεραπευτική τεχνική η οποία επικεντρώνεται στην εξάλειψη των περιοριστικών πεποιθήσεων που μας εμποδίζουν να βιώσουμε τη χαρά, την επιτυχία και την αφθονία σε όλους τους τομείς της ζωής μας και εξασκείται σε όλο τον κόσμο εδώ και είκοσι χρόνια από 1.000.000 θεραπευτές.

Τι άλλο περιλαμβάνει η Βασική εκπαίδευση:
- Μαθαίνουμε γιατί δημιουργούμε καταστάσεις στη ζωή μας και τι μαθαίνουμε από αυτές
- Μαθαίνουμε πως να εργαζόμαστε με πνευματικούς οδηγούς και φύλακες αγγέλους
- Μαθαίνουμε πως να υλοποιούμε αυτά που επιθυμούμε στη ζωή μας
- Κάνουμε μελλοντικές αναγνώσεις
- Μαθαίνουμε πως να εξισορροπούμε τη διάθεσή μας (και τις ορμόνες μας)
- Μαθαίνουμε για τις Αδελφικές Ψυχές
- Μαθαίνουμε πως να καθαρίζουμε ενεργειακά τον εαυτό μας, τους άλλους και τους χώρους όπου βρισκόμαστε
- Μαθαίνουμε για τα παράσιτα, πως να αποτοξινωνομαστε, πως να αφαιρούμε ενεργειακά άγκιστρα
- Μαθαίνουμε για τα Επτά Επίπεδα της Ύπαρξης και πως θεραπεύει κανείς μέσα από αυτά
- Βιώνουμε τη Δύναμη της Σύνδεσης του Δημιουργού όλων όσων υπάρχουν.

Στο σεμινάριο της Προχωρημένης εκπαίδευσης, μαθαίνουμε πως να καθαρίζουμε μνησικακία, όρκους και δεσμεύσεις που μας κρατούν στο παρελθόν, μαθαίνουμε τις ασκήσεις «Θεραπείας του Μωρού στη Μήτρα» και «Θεραπείας της Ραγισμένης Ψυχής» και λαμβάνουμε ενσταλλάξεις από τον εκπαιδευτή που θα φέρουν βαθιά θεραπεία και φώτιση στη ζωή μας. Το σεμινάριο αυτό είναι μια απολαυστική εμπειρία για τον εκπαιδευόμενο αφού γεμίζει από πολλά νέα και θετικά συναισθήματα, όπως να γνωρίζει πως να εκτιμάει το τώρα και τι αίσθηση έχει η αυτοαποδοχή.

Σε ποιούς απευθύνεται η εκπαίδευση;
Απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους, ανεξαρτήτως εθνικότητας, θρησκείας ή φιλοσοφίας, που θέλουν να εργαστούν με τον εαυτό τους και να μεταμορφώσουν κυριολεκτικά τη ζωή τους και σε όσους θέλουν να βοηθήσουν άλλους ανθρώπους να κάνουν το ίδιο.

Απευθύνεται σε ενεργειακούς ή κλασικούς θεραπευτές, δασκάλους, συμβούλους ή coach, οι οποίοι εφαρμόζοντας τις τεχνικές της μεθόδου Θήτα θα βοηθήσουν πολύ γρήγορα τους μαθητές και θεραπευόμενούς τους να βιώσουν αλλαγές στη ζωή τους.

Το σεμινάριο ThetaHealing Basic DNA είναι το πρώτο σεμινάριο το οποίο μπορεί να σε πιστοποιήσει ως ThetaHealing Practitioner. Παρόλα αυτά, έχοντας λάβει και όλη τη γνώση και εμπειρία με το Advanced DNA το ταξίδι σου στην αυτογνωσία και τη θεραπεία γίνεται σαφώς πιο εύκολο και διασκεδαστικό.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε είτε μόνο το Βασικό σεμινάριο, είτε και τα δύο μαζί. Λαμβάνετε πιστοποίηση και εγχειρίδιο του κάθε επιπέδου. Λαμβάνετε επίσης τα βιβλία της μεθόδου στα Ελληνικά (Βασικό και Προχωρημένο επίπεδο), υπό την προϋπόθεση ότι έχετε κλείσει τη θέση σας μέχρι τις 10/4/20. Μετά το πέρας αυτής της ημερομηνίας, θα πρέπει να τα παραγγείλετε από τον εκδότη.

Ημέρες και ώρες Σεμιναρίων:

Βασική Εκπαίδευση: 2, 3 & 4 Μαϊου (Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα, 3 μέρες) & ώρες: 15.00 - 21.00 με δύο μικρά διαλείμματα για καφέ ή τσάι

Προχωρημένη Εκπαίδευση: 5, 6 & 7 Μαϊου (Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη) & ώρες: 15.00 - 21.00 με δύο μικρά διαλείμματα για καφέ ή τσάι


Κόστος κάθε σεμιναρίου:

350 ευρώ έκαστο | 620 ευρώ για όποιον παρακολουθήσει και τα δύο μαζί

Γλώσσα διεξαγωγής του σεμιναρίου:

Ελληνικά με ταυτόχρονη μετάφραση στα Αγγλικά

Εγγραφές:

Με προκαταβολή μέχρι τις 10/4/2020. Επικοινωνήστε μαζί μας στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. και 6945900012

Χώρος διεξαγωγής: Palatino Hotel, Ζάκυνθος

Last modified on Thursday, 27 February 2020 08:54
Rate this item
(0 votes)