Εργαστήρι Ζωγραφικής για ενήλικες (3 τμήματα)

«Έργο τέχνης είναι εκείνο στο οποίο έχει ενεργοποιηθεί η αλήθεια του όντος»  Μάρτιν Χάιντεγκερ (γερμανός…

Theta Healing® | Εκπαιδεύσεις

Σεμινάρια εκπαίδευσης της τεχνικής Theta Healing® πραγματοποιούνται καθ'όλη τη διάρκεια της χρονιάς από την Ελίνα Τσινγκίρογλου…

Συνεδρίες Theta Healing® με την Ελίνα Τσινγκίρογλου

Τι είναι το ThetaHealing®; Η μέθοδος Theta Healing® δημιουργήθηκε από τη Vianna Stibal (ΗΠΑ), ιδρύτρια…

Θεραπευτική Ζωγραφική© με την Εlina

Η Θεραπευτική Ζωγραφική© δημιουργήθηκε ως σύστημα ενεργειακής θεραπείας και εφαρμόζεται κατά αποκλειστικότητα από τη ζωγράφο…

Kundalini Yoga

"Στη Κουνταλίνι Γιόγκα, το πιο σημαντικό πράγμα είναι η εμπειρία σου. Πηγαίνει κατευθείαν στην καρδιά.…

Παιδικό βιωματικό εργαστήριο τέχνης «ΖωγραφίΖΩΝΤΑΣ»

Παιδικό βιωματικό εργαστήριο τέχνης «ΖωγραφίΖΩΝΤΑΣ» με την Ελίνα Σφήκα   Στόχος των βιωματικών εργαστηρίων είναι…

life plus logo

 

CONTACT
e-mail: 
elina@pointofcontact.gr
tel.: +306945900012

Τι είναι το Σημείο Επαφής

Tο Σημείο Επαφής είναι ένας πνευματικός χώρος τέχνης και θεραπείας. 

Δημιουργήθηκε το Σεπτέμβριο του 2013 και μέχρι σήμερα, η Τέχνη εξασκείται στο κέντρο μας, στην ουσία της, που δεν είναι άλλη από την Ένωση με το Πνεύμα.

Ειδικά προγράμματα Θεραπευτικής Ζωγραφικής© διεξάγονται εδώ από τη δημιουργό αυτού του ολιστικά θεραπευτικού συστήματος και ιδρύτρια του Σημείου Επαφής – Τέχνη Άνθρωπος Γαία, Ελίνα Τσινγκίρογλου. Παράλληλα, εργαστήρια ζωγραφικής για ενήλικες και παιδιά διεξάγονται σε εβδομαδιαία βάση καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς.  

Παρέχονται επίσης ατομικές συνεδρίες Theta Healing©, κατόπιν ραντεβού, από την Ελίνα Τσινγκίρογλου, πιστοποιημένη θεραπεύτρια της μεθόδου Θήτα, από το Theta Healing Institute of Knowledge (THiNK) και την ιδρύτριά του Vianna Stibal, και διεξάγονται από την ίδια εκπαιδεύσεις Theta Healing© αρκετές φορές το χρόνο.

Το Σημείο Επαφής ως Κέντρο Σεμιναρίων, διαθέτει επίσης τις αίθουσές του προς ενοικίαση, με την ώρα, για όποιον εισηγητή – θεραπευτή χρειάζεται χώρο στην Κηφισιά για να διοργανώσει το σεμινάριό του. Επικοινωνείστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα πακέτα που μπορούμε να δημιουργήσουμε για τις ανάγκες σας.