Εργαστήρι Ζωγραφικής για ενήλικες (3 τμήματα)

«Έργο τέχνης είναι εκείνο στο οποίο έχει ενεργοποιηθεί η αλήθεια του όντος» Μάρτιν Χάιντεγκερ (γερμανός…

Θεραπευτική Ζωγραφική© με την Εlina

Η Θεραπευτική Ζωγραφική© δημιουργήθηκε ως σύστημα ενεργειακής θεραπείας και εφαρμόζεται κατά αποκλειστικότητα από τη ζωγράφο…

Συνεδρίες Theta Healing®

Τι είναι το ThetaHealing®; Η μέθοδος Theta Healing® δημιουργήθηκε από τη Vianna Stibal (ΗΠΑ), ιδρύτρια…

Ιστορία της Τέχνης

Τρεις διαφορετικοί κύκλοι Ιστορίας της Τέχνης σας περιμένουν να περιηγηθείτε στο χωροχρόνο και να απολαύσετε…

Μαθήματα ζωγραφικής για παιδιά

Oι "Ονειρευτές της Χαράς", οι πιο μικροί καλλιτέχνες του κέντρου μας, ηλικίας 4 - 9 ετών, αυτοσχεδιάζουν και δημιουργούν…

Γιόγκα για παιδιά

H «kids’ yoga» είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να έρθουν τα παιδιά σε επaφή από πολύ…

Kundalini Yoga

"H ζωή είναι ροή αγάπης, το μόνο που απαιτείται είναι η συμμετοχή σου" Γιόγκι Μπάτζαν Η…

Oriental χορός – μια έκφραση της θηλυκής ενέργειας

Ο ανατολίτικος χορός (oriental dance, χορός της κοιλιάς) είναι ένας πανάρχαιος χορός με ρίζες σε…

Tai Chi Chuan

Το Ται Τσι Τσουαν είναι μια εσωτερική πολεμική τέχνη όπως υποδηλώνεται από τη λέξη Τσουαν…

WU YONGCHUNQUAN - Αυτοάμυνα με φιλοσοφία

Βασική αρχή και επιδίωξη του yongchun είναι το άτομο να κατορθώσει να «εκμεταλλευθεί» το μυαλό…

Τι είναι το Σημείο Επαφής

Tο Σημείο Επαφής είναι ένας πνευματικός χώρος τέχνης και θεραπείας. 

Δημιουργήθηκε το Σεπτέμβριο του 2013 ως ένας χώρος όπου διάφορες θεραπείες, διάφορες φιλοσοφίες και παραδόσεις θα έβρισκαν ένα «σημείο επαφής» για να εφαρμοστούν,  για να γίνουν γνωστές και  να αγκαλιαστούν από τον κόσμο, πράγμα που για να γίνει γνωστό έχρηζε μιας εξωστρέφειας και ενός καλέσματος σε ευρεία γκάμα θεραπευτών και εκπαιδευτών. Έτσι και έγινε. Από το Σεπτέμβριο του 2013 μέχρι και σήμερα, μέσα στις αίθουσες του μοίρασαν τη γνώση και την αγάπη τους, κοντά στους 50 θεραπευτές και εκπαιδευτές. 

Με το στίγμα ενός πνευματικού χώρου, η Τέχνη εξασκείται στο κέντρο μας στην ουσία της που δεν είναι άλλη από τη Θεραπεία και την Ένωση. Ειδικά προγράμματα Θεραπευτικής Ζωγραφικής© διεξάγονται εδώ από τη δημιουργό αυτού του ολιστικά θεραπευτικού συστήματος και ιδρύτρια του Σημείου Επαφής – Τέχνη Άνθρωπος Γαία, Ελίνα SonamTsomoΤσινγκίρογλου.  

Παράλληλα εξασκείται ο Διαλογισμός, η Παραδοσιακή Γιόγκα & η πολεμική τέχνη Yong Chunεργαλεία που παίζουν έναν ακόμα σημαντικό ρόλο στην Ένωση με τον Ανώτερο Εαυτό. 

Πάνω σε αυτές τις οδούς κινούνται και τα εβδομαδιαία προγράμματα που έχουμε δημιουργήσει για παιδιά και έφηβους από 4 έως 18 ετών. Σκοπός μας είναι οι μελλοντικοί δημιουργοί ενός ειρηνικού κόσμου, τα παιδιά μας, να έρθουν σε επαφή με αυτόν τον τρόπο ζωής, με θετική αντίληψη και εστίαση αλλά και με τη δυνατότητα ελευθερίας στη δημιουργική τους έκφραση. 

Το Σημείο Επαφής ως Κέντρο Σεμιναρίων, διαθέτει επίσης τις αίθουσές του προς ενοικίαση με την ώρα για όποιον εισηγητή – θεραπευτή χρειάζεται χώρο στην Κηφισιά για να διοργανώσει το σεμινάριό του. Επικοινωνείστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα πακέτα που μπορούμε να δημιουργήσουμε για τις ανάγκες σας. 

Αγάπη, Χαρά Δημιουργία!